CUM SE EVITĂ „GREUTĂȚILE” CU LUCRĂRILE DE CONSTRUCȚII? Există o modalitate de a nu se ajunge la surpriza neplăcută de a contacta un meșter incompetent

Advertorial
Miercuri, 31 August 2022, ora 14:40
4658 citiri
CUM SE EVITĂ „GREUTĂȚILE” CU LUCRĂRILE DE CONSTRUCȚII? Există o modalitate de a nu se ajunge la surpriza neplăcută de a contacta un meșter incompetent
FOTO: istockphoto.com

RENOVAREA unui apartament sau a unei case, precum și reparațiile majore cu care fiecare dintre noi se confruntă cel puțin o dată pot reprezenta adesea o adevărată bătaie de cap.

Atunci când construiți sau renovați, primul pas este să găsiți un meșter bun și de încredere, motiv pentru care, pentru început, vă bazați pe recomandările prietenilor și vecinilor.

Cu toate acestea, ei nu sunt experți care să garanteze calitatea și valoarea lucrărilor efectuate. Pe lista lucrărilor care apar atunci când ne hotărâm să ne apucăm de treabă se află activitățile de renovare, construcție sau reparare care, de multe ori, pot dura prea mult. La fel, există și riscul unei creșteri neprevăzute a costurilor, fie că este vorba de mâna de lucru sau material.

Când lucrarea este finalizată vă îngrijorați să nu se întâmple ca meșterul să fi fost incompetent sau lipsit de experiență.

Cert este că există un număr mare de meșteri de top în țara noastră, dar întrebarea principală este cum să dați de ei.

În vremea digitalizării, când totul este disponibil cu un singur click, oamenii inteligenți decid să folosească puterea Internetului, pentru a găsi meșterul de încredere și calitate într-un mod simplu.

La fel este și în România, unde tot mai multe persoane folosesc o platformă precum DaiBau.ro, care le permite să găsească executanți locali de calitate pentru toate tipurile de lucrări de construcții.

Folosind o astfel de platformă, evitați situația de a plăti lucrările mai mult decât prețul lor real, la fel puteți vedea și care meșteri sunt buni și recomandați de alți utilizatori mulțumiți. De asemenea, nu pierdeți timpul în căutarea unui meșter. Meșterii buni sunt foarte ocupați, așa că uneori îi puteți „rezerva” doar folosind o astfel de platformă.

Dacă privim numărul de meșteri care ne sunt la dispoziție, DaiBau.ro are în prezent peste 15.000 de meșteri din diverse domenii ale construcțiilor. Puteți găsi meșter pentru orice lucrare în construcții. Clasificarea de bază conține peste 200 de categorii de lucrări și servicii.

Într-un singur loc, puteți găsi, sfaturi și numeroase instrucțiuni cu toate informațiile necesare pentru planificarea, implementarea și realizarea reparațiilor și construcțiilor noi. Ceea ce vă face și mai ușoară căutarea unui meșter potrivit este opțiunea unui calculator cu prețurile medii pentru domeniul care vă interesează.

Este complicată folosirea unei astfel de platforme? Categoric nu! Puteți rezolva totul în doar câteva minute. Platforma a fost creată într-un mod simplu, care vă permite să vă creați cererea, adică să specificați tipul de lucrări sau servicii care vă interesează, să oferiți o scurtă descriere, suprafața în metri pătrați, data dorită de începere a lucrării, locația și să atașați imagini și schițe.

Sistemul anunță automat toți executanții disponibili care corespund criteriilor stabilite și apoi răspund cu ofertele lor. Este important de menționat că sistemul include doar executanții înregistrați la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Acesta nu este singurul avantaj pe care îl oferă platforma DaiBau.ro. Platforma ia foarte în serios opinia, sfaturile și reclamațiile clienților săi și le verifică cu atenție. După finalizarea lucrărilor, aveți ocazia să descrieți în detaliu serviciile primite, să lăsați un comentariu despre executant și să evaluați munca acestuia. Dacă executanții nu respectă standardele stabilite, aceștia sunt eliminați din sistem.

Platforma vă permite să intrați în orice moment în contact cu executanții și să faceți schimb de toate informațiile necesare, iar unul dintre cele mai importante lucruri este că toate acordurile formale sunt încheiate direct între dumneavoastră și meșter.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#constructie, #renovare casa, #mestri , #proiecte constructii