Anca Maftei - constelații sistemice ReGeneration

Joi, 29 Februarie 2024, ora 17:12
648 citiri
Anca Maftei - constelații sistemice ReGeneration
FOTO: ancamaftei.ro

Ce sunt constelațiile în acest domeniu al regăsirii de Sine?

Când auzi termenul de constelație, poate te gândești la stele, la astrologie, dar nu este vorba despre planete în acest context. Dacă așezi în locul stelelor oameni sau obiecte - are sens și există o asemănare.

Constelațiile din punct de vedere al cunoașterii și regăsirii de Sine, reprezintă relația dintre două sau mai multe elemente.

Constelațiile au o bază științifică importantă cum ar fi epigenetica și studiile referitoare la câmpurile morfogenetice.

Constelațiile sunt o abordare care ne ajută să aducem la suprafață din planul inconștient în planul conștient o multitudine de aspecte și dinamici.

Este asemeni unei radiografii spirituale - vezi foarte clar ce se află în interiorul tău în zonele pe care în alt mod nu le-ai putea vedea sau le-ai putea descoperi poate în ani de zile prin alte metode de lucru cu Sinele.

În felul acesta ne vedem pe noi înșine, găsim adevărul profund al unor relații, a unor dinamici, o cunoaștere dincolo de ceea ce vedem cu ochii fizici sau putem pătrunde cu mintea.

Este demonstrat că venim cu un bagaj moștenit. Epigenetica arată că până la a șaptea generație moștenim stări emoționale, gânduri și credințe ale celor de dinaintea noastră.

Acest bagaj își pune amprenta asupra vieții noastre și până nu identificăm, înțelegem și transformăm cu iubire ceea ce am moștenit, vom repeta aceleași tipare, dureri, afecțiuni și așa mai departe.

Cine este Anca Maftei

Anca Maftei este un pionier în acest domeniu al constelațiilor și a avut mentori recunoscuți la nivel internațional, ca de exemplu Bert Hellinger sau Richard Schwartz.

Anca a urmat un drum lung al regăsirii de Sine și este o căutătoare a Adevărului, așa cum afirmă ea însăși.

Este absolventă a Universității de psihologie din Padova, una dintre cele mai prestigioase din lume și pe lângă formările de bază în acest domeniu, a urmat zeci de formări menite să o întregească și să o sprijine pentru a aduce împlinire și în viața oamenilor cu care lucrează.

Studiază continuu de peste 20 de ani, însă ne spune că adevărata transformare a venit pentru ea în momentul în care a intrat în lumea constelațiilor.

Cum lucrează Anca Maftei

Poate îți dorești să vezi ce cursuri are Anca sau cum poți lucra cu ea.

Anca Maftei oferă cursuri gratuite, plătite sau posibilitatea de a lucra direct cu ea - în funcție de ceea ce îți dorești să înveți și să experimentezi.

Săptămânal susține întâlniri gratuite pentru a sprijini oamenii să înceapă să aducă mai multă conștiență și iubire în viața lor și în fiecare lună poți experimenta practic constelații cu Anca Maftei, fizic sau on-line.

Ce păreri au oamenii despre Anca Maftei

Dacă deschizi paginile ei din mediul on-line și cauți recenzii pentru Anca Maftei, o să descoperi sute de recenzii pozitive și sute de testimoniale scrise sau video.

Desigur, ca în orice domeniu mai puțin cunoscut, cei din exterior pot fi sceptici și poate nu înțeleg ce se întâmplă în interior, însă cei care au lucrat efectiv cu Anca Maftei susțin că viața lor s-a transformat total.

Cine sunt oamenii care au ales-o pentru a-i sprijini

În programele Ancăi Maftei găsești oameni de diferite vârste și profesii, însă toți cu un singur scop comun: să își transforme dificultățile și să aducă în viața lor împlinire.

Găsești în aceste programe de la oameni care nu au dat atenție acestui univers interior până acum, până la persoane cu studii aprofundate în domeniul spiritualității care au venit să învețe constelații de la Anca Maftei.

E o familie numeroasă, caldă, în care ești primit cu iubire, fără judecată și ești sprijinit să pornești de la nivelul la care te afli spre o viață mai armonioasă și mai împlinită!

În concluzie, Anca Maftei se evidențiază ca un ghid și facilitator în domeniul transformării personale și sănătății emoționale. Prin workshopurile sale de constelații sistemice ReGeneration și prin oferirea generoasă de informații valoroase, Anca devine o resursă de încredere pentru mii de oameni care doresc să-și exploreze și să-și transforme aspectele emoționale și blocajele interioare. Cu o educație solidă și o experiență vastă, Anca Maftei își îndrumă cu pasiune clienții în călătoria lor către autodescoperire și regenerare interioară.

Dacă te afli în căutarea unei călătorii către esența ta și vrei să îți transformi viața, constelațiile ReGeneration cu Anca Maftei ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a începe această călătorie. Așteaptă-te la o experiență profundă și blândă, unde îți vei regăsi puterea interioară și vei învăța să transformi orice blocaj sau dificultate cu care te confrunți. Este timpul să îți acorzi șansa de a experimenta schimbarea cu Anca Maftei alături!

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
#constelatii, #anca maftei, #regasire de sine , #stiri life style