PNL ar putea cere demisia ministrului PSD Constantin Nita (Video)

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 14:25
2468 citiri
PNL ar putea cere demisia ministrului PSD Constantin Nita (Video)

PNL ar putea cere demisia ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita, din cauza situatiei de la Romgaz si Transgaz.

Cererea liberalilor urmeaza sa fie facuta daca nu se rezolva problemele de la Romgaz si de la Transgaz, informeaza B1 Tv.

Deputatul Mircea Cazan, liberalul care cere demisia lui Nita a subliniat ca initiativa PNL reprezinta o "solicitare de analiza" a situatiei, inclusiv de analizare a unei eventuale demisii a ministrului.

"Doresc o informare clara, ce se intentioneaza, (...) pentru ca Guvernul doreste reducerea numarului cheltuielilor si a numarului de angajati, dar domnul Nita doreste cresterea numarului de angajati.

Daca domnul ministru nu va veni cu o pozitie ferma, atunci eu voi solicita o analiza inclusiv asupra schimbarii domnului ministru", a declarat Mircea Cazan.

Potrivit acestuia, el se bucura de sustinerea colegilor liberali parlamentari din Sibiu (senatorii Sorin Iliesiu si Nicolae Neagu - n.red.), precum si a locuitorilor din Medias si Sibiu, dar si a angajatilor companiilor Transgaz si Romgaz.

Totodata, Cazan a subliniat ca va discuta despre aceasta solicitare si cu prim-vicepresedintele PNL si primar al Sibiului, Klaus Iohannis, care a avut o disputa cu Constantin Nita, privind potentialul oraselor pe care le reprezinta fiecare - Sibiu si Brasov.

Deputat al Forumului Germanilor: Opriti-l pe domnul Nita!

Si deputatul Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) Ovidiu Gant a protestat fata de ideea ministrului delegat al Energie, Constantin Nita, de a muta sediile Romgaz si Transgaz de la Medias la Bucuresti. "Nu are niciun fundament economic", a spus Gant.

Marti, Ovidiu Gant a citit o declaratie politica in Parlament, intitulata "Opriti-l pe domnul Nita!", in care ii cere premierului Victor Ponta sa nu aprobe transferarea sediilor Romgaz si Transgaz la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PNL demisia Constantin Nita, #PNL demisie Nita Romgaz Transgaz , #ministru delegat