Nita, despre tentativa de puci din PSD: E o copilarie sa faci asta

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 12:132992 citiri
Nita, despre tentativa de puci din PSD: E o copilarie sa faci asta

"PSD a fost intotdeauna un partid disciplinat. E o copilarie, daca cineva a facut treaba asta, a gresit fundamental", a comentat vicepresedintele PSD, Constantin Nita, informatiile potrivit carora o persoana din partid ar fi incercat sa obtina sprijinul colegilor, pentru a fi desemnata premier de catre presedintele Traian Basescu.

Constantin Nita precizeaza ca "intotdeauna, Partidul Social Democrat este un partid disciplinat".

"Nu cred ca cineva poate sa creeze o alta majoritate in momentul de fata. A doua chestiune: noi avem luata o decizie in niste foruri de conducere ale partidului. Congresul partidului a aprobat nominalizarea domnului Victor Ponta ca prim-ministru. Nu poate nimeni sa incalce aceasta hotarare in Partidul Social Democrat", a spus Constantin Nita, pentru RFI Romania.

Dupa parerea vicepresedintelui PSD, "e o copilarie, daca cineva a facut treaba asta, a gresit fundamental, dar probabil ca domnul prim-ministru are informatiile necesare si corecte in aceasta afirmatie".

"Eu nu pot sa-mi dau seama cine este acea persoana, dar de asemenea nu cred ca domnul prim-ministru a facut o afirmatie fara a avea o baza solida in spate", adauga Nita.

Mircea Geoana: Ambitia mea este sa desemnez premier, nu sa fiu desemnat (Video)

Senatorul PSD Mircea Geoana a afirmat, miercuri, ca ambitia sa este de a fi in postura de a desemna premier si nu de a fi numit prim-ministru de presedintele Traian Basescu.

Declaratiile social-democratului au fost facute in contextul zvonurilor din ultimele zile potrivit carora seful statului l-ar putea desemna drept prim-ministru, in locul lui Victor Ponta.

Citeste mai multe despre Nita, despre tentativa de puci din PSD: E o copilarie sa faci asta! PSD e un partid disciplinat, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News