Ministrul Nita: Atata timp cat sunt slugile lui Scripcaru, nu vom colabora cu PP-DD

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 20:00
2023 citiri
Ministrul Nita: Atata timp cat sunt slugile lui Scripcaru, nu vom colabora cu PP-DD

Presedintele PSD Brasov, ministrul Economiei, Constantin Nita, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Brasov, ca in plan local nu se pune deocamdata problema unei colaborari cu reprezentantii Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), la Brasov.

"Este un partid de buzunar. Atata timp cat sunt slugile lui Scripcaru (primarul PDL George Scripcaru), nu avem ce discuta. Sau, daca doamna Durbaca Alina isi da demisia din functia de viceprimar ocupata dupa ce viceprimarul PSD Razvan Popa a fost schimbat in urma cu o luna, stam la masa si discutam sa intre alaturi de noi in opozitie. Daca nu, sa stea la masa bogatului si stapanului primariei, nu sa vina la noi, sa ne dea lectii si sa le sustinem proiectele sociale.

Acestea le sustinem noi, in Parlament, cu cei care au fost seriosi, care stiu ce inseamna un proiect social (...) Modul cum a fost schimbat viceprimarul PSD nu s-a mai intamplat niciodata pana acum la Brasov, indiferent cine a fost la putere la nivel central Este o mare bataie de joc. Nerespectarea opiniilor votului PSD, sper sa atraga dupa sine pierderea alegerilor din 2016.Voi face tot ce imi sta in putinta ca acest individ sa piarda primaria Brasovului", a subliniat Constantin Nita.

Acord PSD si PP-DD. Ponta: Daca nu intra candidatul nostru in turul 2, il sustinem pe-al lor

El a adaugat ca schimbarea vicepresedintelui PSD Mihai Popa de la Consiliul Judetean depinde de jocurile pe care le face PNL-ul "si daca doresc neaparat sa-l schimbe nu au decat", dar brasovenii au votat in anul 2012 USL-ul, inclusiv PSD, iar daca primarul George Scripcaru isi bate joc de ceea ce au votat brasovenii este alta discutie.

"Noi nu avem alte scopuri, decat acelea de a face ceva pentru judetul Brasov. Avem proiecte stabilite in 2012 pe care vrem sa le facem pentru brasoveni. Daca se doreste bine,daca nu, nu. Daca domnul Cancescu, prin unirea cu PDL, isi propune sa schimbe vicepresedintele PSD, sa o faca.

Ce stiu eu este faptul ca foarte multi vor parasi barca liberala in momentul in care se vor uni cu Scripcaru, va spun cu siguranta. Abia astept sa vad si eu cine va fi presedinte la Brasov, Cancescu sau Scripcaru. Sa vedem ce spun liberalii adevarati daca vor fi condusi de Scripcaru. Va fi foarte interesant", a mai aratat presedintele PSD Brasov.

Constantin Nita a mai precizat ca a cerut public colegilor din Guvern sa nu-l mai primeasca pe primarul George Scripcaru pentru ca nu are ce cauta la Guvernul PSD, atata timp cat si-a batut joc de oamenii din PSD.

Intrebat cu ce forte politice mai colaboreaza PSD la Brasov, Constantin Nita a raspuns. "Singuri impotriva tuturor. Colaboram bineinteles cu UNPR, PC si UDMR, cu care suntem la guvernare".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#PPDD PSD colaborare, #protocol PPDD PSD, #alegeri prezidentiale PPDD PSD , #ministrul Economiei