Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, scos pe targa de la DNA (Video)

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 10:04
7534 citiri
Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, scos pe targa de la DNA (Video)
Foto: B1TV

Presedintele Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu (PSD) a fost scos, marti, pe targa din sediul DNA Pitesti si transportat la Spitalul Judetean Arges. El a acuzat probleme cardiace in timpul audierilor in dosarul de coruptie cu fonduri europene in care este invinuit.

Medicul de pe ambulanta care l-a preluat pe Nicolescu le-a spus jurnalistilor ca starea lui este "relativ buna" si ca a fost stabilizat inainte de a fi transportat la spital.

Dupa circa o ora, medicul a declarat ca Nicolescu acuzase o senzate puternica de greata, indiciu atat pentru o posibila afectiune cardiaca, dar si pentru una neurologica.

Dupa un consult de specialitate, unul dintre medicii de la Spitalul Judetean a declarat ca un prim diagnostic a fost pus, cel de sindrom coronarian acut, urmand ca timp de patru ore sa se faca diverse investigatii care sa ajute la punerea diagnosticului final. El a precizat ca s-a luat legatura telefonic si cu medicul curant al lui Constantin Nicolescu, de la Spitalul Floreasca, cel care l-a operat in ianuarie 2011.

"Ne ferim sa folosim termenul de infarct(...)Nu avem astfel de argumente", a mai spus medicul pitestean, precizand ca presedintele CJ Arges ramane internat la Spitalul Judetean din Pitesti pentru urmarirea evolutiei starii de sanatate si repetarea analizelor.

Conform Mediafax, imediat dupa internarea lui Nicolescu accesul in spital a fost limitat si a fost sporita paza.

Presedintele CJ Arges se prezentase marti dimineata, la ora 9, in fata anchetatorilor, intr-un dosar in care este acuzat de fapte de coruptie, dosar in care luni s-au efectuat perchezitii in 6 birouri din Consiliul Judetean, dar si la mai multe firme de constructii din judet.

Conform B1TV, social-democratul parea optimist la intrarea la audieri si nu acuza probleme de sanatate. Nicolescu a spus ca urma sa dea explicatii procurorilor in dosarul in care are calitatea de invinuit si in care s-a inceput urmarirea penala pe numele sau.

Dupa o jumatate de ora, o persoana din incinta a solicitat ambulanta la 112 spunand ca barbatul se simte rau si acuza probleme cardiace, iar echipajul medical a stat circa 5 minute in interiorul institutiei, dupa care Nicolescu a fost scos pe targa.

O situatie similara s-a inregistrat si in 2011, cand Nicolescu era cat pe ce sa fie retinut. Seful CJ Arges a acuzat dureri in zona toracica si a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitala, procurorii vazandu-se nevoiti sa renunte sa mai ceara arestarea sa. Constantin Nicolescu a fost ulterior operat pe cord.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#Constantin Nicolescu targa DNA, #Constantin Nicolescu DNA spital , #spital