Nicolescu ar putea reveni, miercuri, la munca

Luni, 07 Martie 2011, ora 13:33
1637 citiri
Nicolescu ar putea reveni, miercuri, la munca
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, ar putea reveni miercuri la munca, dupa o perioada in care s-a recuperat dupa interventia pe cord deschis de la sfarsitul lunii ianuarie.

Revenirea la munca a lui Nicolescu depinde insa de rezultatele analizelor de saptamana trecuta, sfatul medicilor si, mai ales, doleantele sotiei sale, doamna Viorica Nicolescu, cea care nu mai vrea ca presedintele CJ Arges sa mai fie supus presiunilor fizice si psihice de pana acum, avand in vedere momentele prin care familia a fost nevoita sa treaca, informeaza Pro Arges.

Presedintele Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu a fost externat pe 23 februarie dupa operatia pe cord suferita imediat dupa arestarea sa, la finalul lui ianuarie.

Tribunalul Arges a dispus pe 27 ianuarie arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Constantin Nicolescu, dupa o zi de la retinerea sa de catre Serviciul Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie, sub acuzatia de luare de mita si instigare la abuz de serviciu contra intereselor publice.

De asemenea, presedintele CJ Arges este cercetat pentru folosirea sau prezentarea de documente false, inexacte sau incomplete si obtinerea pe nedrept de fonduri de la bugetul general al Comunitatilor Europene.

La aflarea sentintei, lui Nicolescu i s-a facut rau in sala de judecata si a fost trimis la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde pe 30 ianuarie a suferit o interventie chirurgicala care a durat aproape sapte ore, fiindu-i facute patru by-pass-uri coronariene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Constantin Nicolescu reveni munca, #operatie cord deschis , #stiri Constantin Nicolescu
Comentarii
Poza nightmare
nightmare
rank 5
waoo!!!!.....sunt uimit de rezultatele din medicina romaneasca ....ce recuperare miraculoasa dupa o operatie pe cord deschis.....mai,mai ...daca s-o fi operat pe cord sau medicii numai au simulat !!!