Constantin Nicolescu ramane internat

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 14:15
1901 citiri

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, ramane internat in Sectia de Terapie Intensiva coronarieni, continua investigatiile si urmeaza tratamentul prescris, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Pitesti, Marius Pascu, a declarat ca starea lui Nicolescu este stabila, iar decizia de transfer la Spitalul Floreasca din Capitala a fost luata pentru ca acesta sa poata beneficia de investigatii suplimentare, intrucat la unitatea pitesteana nu se pot face anumite analize.

"Decizia de tranfer a fost luata de conducerea spitatului, impreuna cu cardiologul de garda si cu medicii implicati in evaluarea pacientului. Starea pacientului nu s-a inrautatit din punct de vedere clinic, dar s-au modificat niste parametri biochimici in electrocardiograma", a precizat Pascu.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a ajuns, marti dimineata, in jurul orei 9.00, la DNA Pitesti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate invinuirile intr-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene. Dupa aproximativ 30 de minute, la DNA Pitesti a fost solicitata o ambulanta, iar la scurt timp echipajul medical l-a scos pe Nicolescu din sediul DNA pe o targa, presedintele CJ Arges fiind dus la Spitalul Judetean din Pitesti si dupa cateva ore transferat la Spitalul Floreasca.

Marti, DNA a anuntat ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Constantin Nicolescu si a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, in cazul constructiei podului de la Cateasca.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Constantin Nicolescu ramane internat, #Constantin Nicolescu sindrom coronarian, #Constantin Nicolescu DNA, #constantin nicolescu arestat , #stiri Constantin Nicolescu
Comentarii
Poza ionut1964
ionut1964
rank 2
legea oare se aplica la fel si pentru un palmas