Cine gestioneaza banii in familia Ciolos

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 08:49
3576 citiri
Cine gestioneaza banii in familia Ciolos
Foto: News.ro

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Ciolos-Villemin, a declarat, joi seara, la Alba Iulia, dupa un concert in sprijinul campaniei nationale de subscriptie publica pentru achizitionarea "Cuminteniei Pamantului", ca aceasta statuie apartine poporului roman, anuntand ca va dona si ea in perioada urmatoare.

Valerie Ciolos-Villemin a spus ca urmeaza sa doneze, in cadrul campaniei de cumparare a sculpturii "Cumintenia Pamantului", imediat ce va ajunge acasa, spunand ca nu a avut inca timp sa faca acest lucru deoarece a fost plecata in ultimele doua saptamani, potrivit News.ro.

Ce se intampla daca statul strange mai mult decat ii trebuie pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului

Sotia premierului a lasat sa se inteleaga ca ar fi cea care gestioneaza finantele familiei, spunand ca isi propune in perioada imediat urmatoare "sa faca contabilitatea acasa" si apoi sa doneze.

"Urmeaza sa donez. Eu fac contabilitatea acasa si am plecat de doua saptamani si nu am dat, dar acum o sa dau. De ce sa dam? Pentru mine, este vorba de un simbol, este Brancusi, care este roman, este un om care mereu a cautat esenta lucrurilor si este o persoana extraordinara. Aceasta statuie apartine de fapt poporului roman" a spus Valerie Ciolos.

Sotia premierului a adaugat ca pentru ea "Cumintenia Pamantului" este un simbol, adaugand ca toata lumea poate contribui in functie de posibilitati la achizitionarea acesteia de statul roman.

"Pentru mine, este vorba de un simbol, un arhetip, la care toata lumea poate contribui cum poate. Ati vazut. Eu am facut ce am putut aici. Eu nu sunt profesionista, ati vazut ca am mai si gresit, dar am facut ce am putut, ce-mi place mie. Va dati seama ca daca fiecare am da un euro, suntem 22 de milioane aici. Hai sa spunem ca sunt copiii, dar macar salariatii cate un euro. Din 20, nu stiu, 10 milioane am avea si mai mult, si pentru altceva poate", a mai spus Valerie Ciolos.

Sotia premierului a sustinut, joi seara, la Alba Iulia, in Catedrala Romano-Catolica, un concert de muzica sacra in sprijinul campaniei nationale de subscriptie publica pentru achizitionarea sculpturii "Cumintenia Pamantului" a lui Constantin Brancusi.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Alba Iulia si Centrul de Resurse - Academia Doamnelor din municipiu, in parteneriat cu Liceul de Arte "Regina Maria" Alba Iulia si a reunit mai multi muzicieni intr-un concert de muzica sacra.

Concertul a fost sustinut de Valerie Ciolos-Villemin, soprana Alexia Trif, tenorul Ioan Chiciudean, pianista Valentina Popovciuc si corul de copii al Liceului de Arte "Regina Maria" din Alba Iulia, dirijat de Boris Rancov.

Sotia lui Dacian Ciolos canta pentru "Cumintenia Pamantului"

Potrivit organizatorilor, evenimentul a dorit sa implice comunitatea locala din Alba Iulia in sustinerea achizitionarii de catre Ministerul Culturii a operei lui Constantin Brancusi "Cumintenia Pamantului".

Printre participantii la concert s-a aflat si primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava si cei doi viceprimari Paul Voicu si Gabriel Plesa.

Mircea Hava, dar si cei doi viceprimari au anuntat ca doresc sa doneze in perioada urmatoare in cadrul campaniei nationale de subscriptie publica pentru achizitionarea sculpturii "Cumintenia Pamantului" a lui Constantin Brancusi.

In 16 martie, Guvernul a anuntat public intentia de a achizitiona sculptura "Cumintenia Pamantului", una dintre cele mai importante lucrari din opera lui Constantin Brancusi, printr-un efort comun sustinut de stat si de cetatenii sai. Subscriptia publica are ca obiectiv colectarea sumei de sase milioane de euro, bani care se vor adauga celor cinci milioane alocate de Guvern pentru achizitia sculpturii.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#sotie premier concert Cumintenia Pamantului, #Valerie Ciolos Villemin concert, #Valerie Ciolos Villemin muzica , #Cumintenia Pamantului