Conferința privind viitorul Europei: Mediul și sănătatea, esențiale pentru tineri

Duminica, 15 Mai 2022, ora 23:55
2691 citiri
Conferința privind viitorul Europei: Mediul și sănătatea, esențiale pentru tineri

Alte probleme abordate în cadrul Conferinței privind vitorul Europei și care vor fi esențiale pentru tineri în acest An European al Tineretului sunt mediul, sănătatea sau educația.

În acest sens, voluntara ESN, Amaia Echevarría, a deplâns „că deciziile cu privire la tineri nu sunt niciodată luate de tineri” și i-a îndemnat să participe la „construirea Europei viitorului” într-un context în care educația și limbile rămân. „o barieră socioeconomică”.

În ceea ce privește problema de mediu, purtătorul de cuvânt al Equipo Europa din Madrid, María Ortega, s-a concentrat pe „stilul de viață” al cetățenilor și „importanța conștientizării oamenilor că trebuie să trăiască într-un mod mai responsabil”.

În plus, ea a reamintit și unele dintre propunerile Conferinței privind viiotrul Europei, cum ar fi îmbunătățirea calității rețelei electrice sau îmbunătățirea utilizării și gestionării materialelor pentru economia circulară.

În cele din urmă, a fost pusă pe masă și sănătatea mintală, o problemă care îi afectează pe tineri, care s-a agravat în timpul pandemiei și care, potrivit deputatului în Parlamentul European al Tinerilor, Alonso Císcar, ar trebui să fie una dintre prioritățile UE de viitorul.

„Sperăm ca Anul European al Tineretului să ne permită să ne exprimăm opiniile și să transmitem propunerile noastre”, a conchis Císcar.

Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Poate părea o corvoadă doar când stai să te gândești cum să faci curățenia, dar, în realitate, odată ce ai intrat în priză și începi să faci ordine în casă pentru a sărbători...
Ce trebuie să mănânci seara dacă vrei să slăbești în timpul nopții
Ce trebuie să mănânci seara dacă vrei să slăbești în timpul nopții
Când te gândești la slăbit ai în minte numai diete care mai de care mai drastice și ore în șir de transpirat la sală. Dar dacă ți-am spune că poți slăbi la fel de bine și în somn?...
#conferinta privind viitorul europei, #tineri, #mediu, #sanatate , #Viitorul Europei