Vacanța de vară la mare în Grecia, Bulgaria sau România. Care variantă este mai ieftină

Sambata, 07 Mai 2022, ora 04:25
27383 citiri
Vacanța de vară la mare în Grecia, Bulgaria sau România. Care variantă este mai ieftină
Vara se apropie cu pași repezi FOTO / Pixabay

Vara se apropie cu pași repezi iar românii au început să caute cea mai bună variantă pentru concediul de anul acesta, atât în ceea ce privește prețurile, cât și serviciile.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe pentru această vară, Ziare.com a verificat o aplicație de rezervări hoteliere pentru perioada 1-7 iulie și vă prezintă 3 variante: în Grecia, Bulgaria sau România. Hotelul este de 3 stele pentru aceeași perioadă, pentru doi adulți, în cele 3 locații și oferă facilități asemănătoare.

Grecia

Cazarea pentru două persoane la un hotel de 3 stele, în insula Thassos, una dintre cele mai populare insule grecești printre români, costă 1.647 de lei, cu mic dejun inclus, potrivit unei oferte de pe o platformă de rezervări.

Hotelul este la 2 minute pe jos față de plajă și oferă parcare gratuită şi camere cu TV şi Wi-Fi gratuit.

Toate camerele oferă aer condiţionat, frigider, balcon și baie privată cu articole de toaletă. Unele camere au tavan cu grinzi din lemn.

Restaurantul serveşte zilnic un bufet de mic dejun. Decorată într-un stil fermecător, tipic grecesc, taverna propune arome autentice locale, pentru prânz sau cină, se arată în descrierea proprietății.

Hotelul are scorul peste 8 pe site-ul de rezervări.

La hotelurile de 3 stele din Thassos, în funcție de facilități, turiștii pot plăti, conform platformei de rezervări, între 1.128 de lei și 6.248, cel mai mare preț de pe platformă pentru perioada 1-7 iulie pentru un hotel de 3 stele. Prețul diferă în funcție de facilitățile oferite.

Bulgaria

Un hotel asemănător din stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria percepe pentru perioada 1-7 iulie 2022, pentru doi adulți 1.548 lei. De asemenea, micul dejun este inclus în preț.

Hotelul este la 4 minute pe jos față de plajă și este situat în mijlocul unui peisaj înverzit, la numai câțiva metri de plaja staţiunii Nisipurile de Aur. Oferă camere cu balcon și Wi-Fi gratuit în zonele publice, după cum arată descrierea de pe site.

Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Baia proprie include duş şi articole de toaletă gratuite.

Restaurantul oferă mic dejun tip bufet, inclus în preț.

Hotelul are o piscină în aer liber cu bar, un centru sportiv și o zonă de spa.

Hotelul are scorul de 9 puncte pe platforma de rezervări.

Prețurile pentru hotelurile de 3 stele din stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria pentru doi adulți în perioada 1-7 iulie variază între 757 lei, prețul minim, și 6.665 lei, prețul maxim de pe platforma de rezervări.

România

Concediul pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia, în perioada 1-7 iulie, i-ar putea costa pe doi adulți 2.460 lei, cu micul dejun inclus.

Hotelul este la 1 minut pe jos față de plajă și are un restaurant cu terasă de vară, precum şi camere cu balcon. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Camerele hotelului au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar şi o baie cu duş şi articole de toaletă gratuite.

Micul dejun este inclus în preț.

Proprietatea oferă un loc de joacă pentru copii.

Hotelul are scorul de 8,3 pe platforma de rezervări.

Prețurile pentru hotelurile de 3 stele din stațiunea Mamaia pentru doi adulți în perioada 1-7 iulie variază între 1.381 lei și 4.846 lei, în funcție de facilitățile oferite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Cât de sigure sunt carnea de pui și ouăle din România. Rezultatele analizelor făcute de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor
Cât de sigure sunt carnea de pui și ouăle din România. Rezultatele analizelor făcute de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor
Carnea de pui şi ouăle din România sunt fără riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA) atestă că...
#concediu vara, #Grecia, #Bulgaria, #Romania, #Marea Neagra, #thassos, #Nisipurile de Aur, #Mamaia , #stiri vacanta