Una dintre principalele companii IT din Europa deschide primul sediu din România. Creşte de trei ori numărul de angajaţi

Joi, 23 Noiembrie 2023, ora 17:59
3734 citiri
Una dintre principalele companii IT din Europa deschide primul sediu din România. Creşte de trei ori numărul de angajaţi
Compania vrea să ajungă la 250 de angajaţi până la finalul anului viitor FOTO Pixabay

SoftServe, una dintre principalele companii IT din Europa, prezentă pe piaţa locală din mai 2022, a inaugurat primul sediu din ţară, în Bucureşti, şi va încheia 2023 cu o creştere de peste 200% a numărului de angajaţi din România, la 150 de salariaţi. Compania vrea să ajungă la 250 de angajaţi până la finalul anului viitor.

”SoftServe, una dintre principalele companii IT din Europa, prezentă pe piaţa locală din mai 2022, a inaugurat primul sediu din ţară, în Bucureşti, şi va încheia 2023 cu o creştere de peste 200% a numărului de angajaţi din România”, anunţă compania.

Biroul SoftServe România este localizat în zona centru-nord şi are o suprafaţă utilă de peste 540 metri pătraţi. Înainte de a deschide biroul, SoftServe oferea angajaţilor din Bucureşti posibilitatea de a lucra dintr-un co-working din centrul Capitalei.

“SoftServe continuă să aibă o politică de lucru flexibilă, oferind tuturor angajaţilor posibilitatea de a alege liber de unde lucrează. Acest birou ne ajută să creştem acest nivel de flexibilitate şi să venim în întâmpinarea colegilor care preferă să lucreze de la birou sau care au nevoie de un spaţiu pentru diverse întâlniri de echipă,” a spus Dan Paraschiv, country manager, SoftServe România.

Pe lângă biroul recent inaugurat în Bucureşti, SoftServe România a hotărât să pună şi la dispoziţia angajaţilor din Cluj spaţii de lucru într-un hub de co-working din oraş, prin intermediul soluţiei Pluria, ce oferă acces la o reţea naţională de spaţii flexibile.

„Bucureşti şi Cluj sunt, în prezent, oraşele cu cei mai mulţi angajaţi, dar modelul de lucru de la distanţă ne permite să avem echipe oriunde în România. Printre oraşele unde suntem prezenţi acum cu mici echipe se numără Braşov, Iaşi şi Timişoara. Am început în România ca angajator 100% remote şi este un model cu care continuăm să operăm”, a adăugat Dan Paraschiv.

SoftServe a inaugurat operaţiunile din România în mai 2022, ca parte a strategiei de extindere globală.

“Când am intrat în România - în mai 2022 - eram 2 angajaţi, eu şi un recruiter. Anul acesta, vom încheia cu aproape 150 de colegi, de 3 ori mai mulţi faţă de începutul lui 2023, şi continuăm să creştem. Urmărim să ajungem la 250 de oameni până la finalul anului viitor,” a punctat Dan Paraschiv, country manager SoftServe România.

SoftServe a intrat pe piaţa locală în 2022, angajând specialişti IT în domenii variate de la ingineri software specializaţi în Python, Java sau PHP la DevOps şi WebUI. În prezent, compania are aproximativ 30 de roluri deschise pe piaţa locală.

SoftServe este o companie globală de IT, care oferă servicii de dezvoltare software şi consultanţă. Circa 12.000 de angajaţi lucrează în peste 50 de birouri aflate în întreaga lume. Compania lucrează la peste 900 de proiecte active pentru clienţi din America de Nord, UE şi Asia. Printre clienţii SoftServe se numără IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies şi alţii.

Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#companie IT, #angajari IT, #software, #angajari, #sediu, #Bucuresti , #stiri afaceri