Doi români, executați în stil mafiot în Belgia. Un fost comisar de poliție e principalul suspect. Proba care îl învinovățește

Sambata, 24 Septembrie 2022, ora 11:26 8022 citiri
Anchetatorii au mers pe ipoteza unui asasinat la comandă FOTO Pexels

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, fost comisar în poliția din Belgia, a devenit suspect în cazul celor doi frați români găsiți morți pe marginea unui lac, după ce au fost împușcați în cap, de la distanță mică.

Cadavrele au fost descoperite pe 28 august 2019, însă ancheta în cazul care a șocat Belgia a avut loc abia acum.

La început, anchetatorii au mers pe ipoteza unui asasinat la comandă.

La aproape 3 ani de la incident, un bărbat în vârstă de 71 de ani, fost comisar în poliția din Belgia, a devenit suspect de dublul omor, scrie Antena 3.

Dispariția românului în vârstă de 45 de ani și a fratelui său, cu 3 ani mai mare, a fost semnalată de fata unuia dintre ei, după ce aceștia au plecat la pescuit la un lac în apropierea orașului Charleroi și nu s-au mai întors acasă.

Proba care l-a incriminat pe comisarul în vârstă de 71 de ani a fost faptul că anchetatorii au descoperit sângele celor doi români pe încălțămintea sa.

În urma anchetei, s-a stabilit că cei doi au fost împușcați cu arma pe care fostul comisar o ținea acasă, deși ar fi trebuit să o predea când s-a pensionat, însă fostul comisar a susținut în fața colegilor că a pierdut-o.

Bărbatul a fost reținut și riscă închisoare pentru 25 de ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com