Prima reactie a romanului implicat in cel mai mare scandal de la Cupa Mondiala

Luni, 21 Iulie 2014, ora 12:084558 citiri
Prima reactie a romanului implicat in cel mai mare scandal de la Cupa Mondiala
Foto: Guardian

Romanul implicat in cel mai mare scandal de la Cupa Mondiala, desemnarea lui Leo Messi drept jucatorul turneului final, rupe tacerea.

Ionut Lupescu a fost membru in Comisia Tehnica a FIFA si unul din oamenii care au votat in ancheta care a desemnat cel mai bun jucator din Brazilia.

Desi spune el nu l-a votat pe Messi, "Kaiserul" nu critica decizia colegilor sai si admite ca trofeul a fost oferit argentinianului pe merit.

"Cand au mai ramas opt echipe in competitie, ni s-a cerut o lista cu cei mai buni zece jucatori ai turneului. Atunci cand decizi jucatorul turneului, trebuie sa fie prezent in finala. Eu, unul, am votat pentru Robben. Messi, totusi, a calificat Argentina in finala, chiar daca nu a mai jucat ca la Barcelona", a explicat Lupescu la DolceSport.

Leo Messi a primit "Balonul de Aur" al Cupei Mondiale 2014, iar acest lucru i-a infuriat pe specialistii din strainatate.

Multe voci au sustinut ca Messi a fost impins in aceasta pozitie de sponsori si ca au fost alti fotbalisti care meritau mai mult ca el aceasta onoare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News