CM 2014: Probleme pentru Olanda inaintea meciului cu Argentina

Marti, 08 Iulie 2014, ora 23:36 7081 citiri
Foto: goal.com

Antrenorul Louis van Gaal este chinuit de incertitudini in sanul echipei sale inaintea semifinalei cu Argentina, de miercuri. El nu stie inca daca poate conta pe Van Persie.

Tehnicianul olandez spune ca va lua o decizie in privinta acestuia cu putin timp inaintea partidei cu sud-americanii, scrie Goal.

Atacantul lui Manchester United are probleme digestive si este incert pentru acest meci extrem de important pentru echipa sa.

"Van Persie a avut niste probleme intestinale, asa ca a fost mai bine ca nu s-a antrenat. Nu stiu daca va fi disponibil 100%. Va trebui sa iau aceste decizii miercuri. Avem mai mult de o zi la dispozitie, iar Van Persie este un jucator foarte important pentru noi. E capitanul nostru, asa ca doar aceasta calitate e foarte importanta, iar in principiu capitanii joaca mereu", a tinut sa spuna Van Gaal.

El are probleme si cu jucatorii Janmaat si Vlaar, ceea ce va ingreuna misiunea Olandei impotriva echipei lui Messi. Van Gaal a adaugat faptul ca e constient de valoarea lui Messi, jucator care vrea sa demonstreze multe la nationala tarii sale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News