CM 2014: Portarul pe care il cauta marile cluburi dupa ce a impresionat in Brazilia

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 22:37 6025 citiri
Foto: goal.com

Unii jucatori care nu erau foarte cunoscuti au reusit sa se afirme la turneul final al Cupei Mondiale, iar marile cluburi incep sa isi arate interesul pentru serviciile lor.

Portarul mexican Guillermo Ochoa (28 de nai) evolueaza la echipa Ajaccio, din a doua liga franceza, scrie Goal, si este unul dintre jucatorii care au avut evolutii foarte bune la Mondialul din Brazilia, ceea ce ar putea sa ii schimbe radical viitorul.

Acesta joaca la clubul francez de trei ani, evoluand acolo in 110 partide. Pentru reprezentativa Mexicului, Ochoa a aparat de 60 de ori.

"Multe cluburi sunt interesate de clientul meu, dar inca nu am primit oferte concrete. Este normal sa fie interesate de el dupa ce a jucat atat de bine la Cupa Mondiala", a spus agentul fotbalistului, Jorge Berlanga.

Atletico Madrid si Arsenal sunt doua mari cluburi care ar vrea sa il transfere pe mexican, insa totul este inca in faza informatiilor preliminare.

Ochoa si-a manifestat dorinta de a ramane in Franta, dar a spus ca si-ar dori sa ajunga si in campionatul Germaniei.

"E unul dintre cele mai puternice campionate. Ar fi cu adevarat extraordinar daca as putea sa joc acolo", a spus el despre planurile de viitor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News