CM 2014: Noi probleme pentru Suarez dupa ce l-a muscat pe Chiellini

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 11:20 2765 citiri
Foto: goal.com

Un sindicat italian a deschis un proces impotriva lui Luis Suarez, in urma muscaturii aplicate de acesta fundasului Giorgio Chiellini.

Sindicatul Codacons, preocupat de drepturile consumatorilor italieni, vrea neaparat ca uruguayanul sa raspunda in fata legii pentru gestul sau socant de la Campionatul Mondial, scrie Goal.

Legea italiana permite pedepsirea unui faptas care agreseaza un cetatean propriu in afara teritoriului tarii.

"Acum asteptam sa vedem ce decide tribunalul. Daca vor recunoaste in comportamentul lui Suarez o ilegalitate, asa cum am sugerat noi, pot analiza dovezile video si foto", spune reprezentantul Codacons, Carlo Rienzi.

Trebuie mentionat faptul ca jucatorul italian si federatia de fotbal din aceasta tara nu au solicitat deschiderea unui proces. Mai mult, Chiellini a cerut o pedeapsa mai mica pentru Suarez, acceptand scuzele prezentate de acesta.

In trecut, acelasi sindicat a mai deschis procese similare, cerand chiar suspendarea Serie A, totul din cauza greselilor arbitrilor. S-a sustinut atunci ca spectatorii care au platit bilet la unele meciuri au fost inselati din cauza erorilor de arbitraj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News