CM 2014: Messi poate deveni o legenda a Argentinei

Luni, 07 Iulie 2014, ora 14:44
2857 citiri
CM 2014: Messi poate deveni o legenda a Argentinei
Foto: goal.com

Lionel Messi nu este considerat inca o legenda a fotbalului argentinian deoarece nu a reusit sa castige nicio Cupa Mondiala pana acum cu echipa tarii sale, insa lucrurile sunt aproape de a se schimba.

Daca Argentina va ajunge in finala Mondialului din Brazilia si o va castiga, Messi va schimba radical acest statut incert pe care il are pentru tara sa, scrie Goal. El poate fi pus in urmatoarele zile pe acelasi piedestal pe care este acum Diego Maradona.

Totul tine de evolutia sa in urmatoarele doua partide, in cazul in care sud-americanii vor ajunge in finala. Multi critici ai lui Messi sustin ca Maradona a avut un impact mai mare asupra performantei echipelor la care a evoluat, in comparatie cu actualul jucator de la Barcelona. Foarte probabil, Napoli nu ar fi castigat campionatul italian fara ajutorul lui Maradona.

Pe de alta parte, catalanii ar fi putut sa se impuna in Liga Campionilor fara ajutorul lui Messi, sustin cei care nu il considera inca pe acesta o legenda.

In 1986, Argentina a triumfat la Cupa Mondiala in primul rand datorita lui Maradona. El a inscris impotriva Angliei in sferturi si in meciul contra Belgiei din semifinale.

Acum, Messi are mai degraba evolutii oscilante, nereusind sa se impuna pe teren ca lider de fiecare data.

Lipsa golurilor decisive alimenteaza criticile de care el are parte. Partida contra Olandei va fi una esentiala pentru Messi si felul in care suporterii argentinieni il vor privi, cei care asteapta de la el minuni pe gazon.

Altfel, acesta va mai astepta inca patru ani pentru a spera la un loc intre legendele Argentinei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Campionat Mondial Brazilia 2014, #lionel messi argentina, #Cupa Mondiala Messi Argentina , #Brazilia