CM 2014: Maradona ii ironizeaza pe brazilieni

Colaborator: Ioan Boanca
Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 22:42 3588 citiri
Foto: notas.org.ar

Diego Maradona a tinut sa jigneasca nationala Braziliei dupa infrangerea umilitoare cu Germania in semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

In cadrul emisiunii De Zurda la televiziunea venezueleana Telesur, celebrul jucator a facut spectacol, intrecandu-se in remarci rautacioase la adresa rivalilor de o viata din fotbal.

"Nu au trecut pe deasupra, i-au strivit pur si simplu", a spus fostul mare jucator, care nu se putea concentra la prezentarea continutului programului si facea referiri la memorabila partida de pe Estadio Mineirao.

"Fiecare actiune care trecea in terenul advers era jumatate de gol, era jumatate de gol", evidentia euforic starul argentinian.

"Ceea ce m-a socat este interviul lui Julio Cesar (portarul Braziliei), care incerca sa explice brazilienilor de ce au pierdut. Ti-au dat sapte goluri! Ce naiba mai vrei sa explici", se intreba ironic Maradona.

Cu cateva minute inainte de intrarea in emisie, Maradona a intonat celebrul hit al Argentinei care face furori la Mondiale, dar cu un joc de cuvinte: Brazilia spune-mi cum este cu "sapte" goluri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News