CM 2014: Lectia nevazuta data de nemti in Brazilia

Luni, 14 Iulie 2014, ora 12:01
25748 citiri
CM 2014: Lectia nevazuta data de nemti in Brazilia
Foto: The Telegraph

Dincolo de succesul obtinut in fata Argentinei, in finala Cupei Mondiale, nemtii au reusit sa dea inca o lectie in Brazilia. Una, poate, la fel de impresionanta.

Lectia mai putin observata data de nemti in Brazilia a fost una de viata. Nemtii au ridicat de la zero, langa plaja, in timp record, cantonamentul in care echipa nationala a stat in ultima luna.

Dupa ce au vizitat 25 de hoteluri din mai multe orase, nemtii au ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie ar fi construirea unui cantonament privat, departe de aglomeratia orasului.

Nemtii n-au stat mult pe ganduri, au cumparat un teren de 15.000 de metri patrati, pe care au construit 14 vile. Fiecare vile a gazduit cate 6 jucatori, iar acest lucru a contribuit la unitatea de grup.

Pe langa locuintele propriuzise, nemtii si-au inclus si alte facilitati precum o piscina, un spa, o sala de mese, un centru fitness si o sala de relaxare.

Jucatorii au avut la dispozitie biciclete, mese de biliard, ping pong si darts, un cinematograf si un teren de fotbal, toate construite in doar cateva luni.

In tot acest timp, jucatorii celorlalte nationale erau blocati in traficul urban din orasele braziliene.

In semn de recunoastere pentru modul in care au fost primiti, nemtii au hotarat sa plateasca sumele necesare pentru ca terenul de fotbal din Santo Andre sa fie renovat.

De asemenea, nemtii vor sa lase baza de pregatire drept mostenire pentru poporul brazilian si sa infiinteze o academie de fotbal.

Germania a castigat Cupa Mondiala 2014

Germania a castigat Cupa Mondiala din Brazilia dupa ce a invins Argentina, in prelungiri, cu scorul 1-0.

Singurul gol al meciului a fost marcat de mijlocasul Mario Goetze de la Bayern Munchen.

Acesta este al patrulea titlu mondial pe care nationala Germaniei il castiga in istorie. Argentina ramane cu doua trofee castigate.

C.S.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#cantonament Germania Cupa Mondiala, #Germania Cupa Mondiala, #Germania Argentina , #stiri CM 2014