CM 2014: Intamplare incredibila pentru Cristiano Ronaldo

Duminica, 29 Iunie 2014, ora 22:40 4869 citiri
Foto: inquisitr.com

Nimic nu pare sa mearga bine pentru Cristiano Ronaldo in Brazilia. Dupa eliminarea Portugaliei inca din faza grupelor, acesta a avut parte de o mare surpriza in camera lui de hotel.

Un adolescent de 15 ani (Yago Leal) a reusit sa treaca de cei care il pazesc pe portughez si sa intre chiar in camera lui, scrie inquisitr.com. Acesta a escaladat zidul cladirii si a intrat prin balcon in camera fotbalistului din hotelul aflat in orasul Brasilia.

Cand a intrat, atacantul lui Real Mdrid a avut surpriza sa il gaseasca pe copil inauntru. Mai mult, "hotul" chiar l-a fotografiat, dornic sa pastreze o amintire cu preferatul lui. Dupa aceea, portughezul a decis sa nu il predea politiei si chiar l-a ajutat sa fuga. Leal a povestit ulterior ca a intrat acolo pentru a se culca in patul superstarului pe care il venereaza.

Portugalia a parasit competitia, din grupa acestei echipe mergand mai departe Germania si SUA. Despre Ronaldo se speculeaza ca s-ar putea retrage de la reprezentativa Portugaliei pentru a se concentra mai bine asupra evolutiei sale de la Real Madrid. In partida cu Ghana (2-1), el a decis invingatoarea prin golul marcat in poarta africanilor, reusita care nu s-a dovedit suficienta pentru tara sa in economia grupei G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News