CM 2014: Ii poate lua James Rodriguez locul lui Cristiano Ronaldo?

Marti, 08 Iulie 2014, ora 23:18 2785 citiri
Foto: goal.com

Jucatorul care a impresionat cel mai mult la Campionatul Mondial din Brazilia, James Rodriguez, este acum dorit de marile echipe ale lumii. Unii sunt de parere ca el il poate eclipsa chiar si pe Cristiano Ronaldo intr-o buna zi.

La o competitie majora precum Cupa Mondiala, toti ochii sunt atintiti asupra jucatorilor ce pot deveni lideri ai marilor echipe ale Europei. Analistii sunt de parere ca Rodriguez este deja un candidat serios la statutul pe care il au acum Messi la Barcelona si Ronaldo la Real Madrid, scrie Goal.

Acesta are calitati incontestabile, dovedindu-se un adevarat lider al echipei Columbiei in teren, tehnica lui remarcabila facand din sud-american un jucator care a fost urmarit cu placere de catre intreaga lume a fotbalului.

Real Madrid ar fi dispusa sa il transfere de la AS Monaco, dar clubul din prima liga franceza nu pare inclinat spre un acord. In aceste conditii va conta enorm dorinta jucatorului si cea a antrenorului madrilenilor, Carlo Ancelotti, de a avea in formatia sa un fotbalist ce ii poate lua locul intr-o zi lui Cristiano Ronaldo.

Pare greu de crezut ca Rodriguez ar refuza o eventuala oferta a spaniolilor, perspectivele pe care Madridul i le ofera fiind uriase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News