CM 2014: Avancronica semifinalei dintre Olanda si Argentina

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 13:14
4371 citiri
CM 2014: Avancronica semifinalei dintre Olanda si Argentina
Foto: FIFA

Olanda si Argentina se intalnesc miercuri seara (de la ora 23:00, in direct pe site-ul Ziare.com) in cea de-a doua semifinala de la Cupa Mondiala 2014.

Dupa rezultatul socant al semifinalei de marti, cand Germania a maturat pe jos cu Brazilia, nu putini sunt cei care cred ca cealalta mare favorita a Mondialului, Argentina, si-ar putea lua adio de la visul de a castiga trofeul.

Trupa lui Sabella a demonstrat pana acum ca este mult prea dependenta de Leo Messi, iar starul Barcelonei, chiar daca a fost decisiv in aproape toate meciurile, nu pare a avea totusi impactul pe care fanii si chiar coechipierii sai il asteapta.

Pierderea lui Di Maria, accidentat grav, este o lovitura pe care argentinienii au receptionat-o in plin, chiar daca exista si unele vesti bune, asa cum sunt revenirea lui Marcos Rojo dupa suspendare sau recuperarea lui Sergio Aguero.

De cealalta parte, "magicianul" Van Gaal pastreaza inca misterul in privinta primului "11", marea intrebare fiind aceea daca Robin Van Persie, capitanul olandezilor, va putea evolua.

Vestea buna este ca mijlocasul Nigel de Jong este si el recuperat dupa accidentarea suferita in meciul cu Mexic si poate fi folosit in semifinale.

Olanda si Argentina s-au intalnit de opt ori pana acum, patru partide avand loc la turnee finale de Cupa Mondiala. Cel mai celebru meci este, cu siguranta, cel din 1978, atunci cand sud-americanii au devenit campioni ai lumii dupa o finala cu olandezii.

Pariorii mizeaza pe o victorie a Argentinei in partida de miercuri seara, insa cotele nu sunt atat de diferite, semn ca toata lumea se asteapta la o partida echilibrata.

OLANDA: Cillessen - Vlaar, De Vrij, Martins Indi - Kuyt, Wijnaldum, Sneijder, Blind - Robben, Van Persie, Depay.

ARGENTINA: Romero - Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo - M. Rodriguez, Gago, Biglia - Messi, Aguero, Higuain.

Arbitru de centru va fi turcul Cuneyt Cakir, meciul fiind programat in Sao Paulo.

Invingatoarea va intalni Germania in finala Cupei Mondiala, in timp ce invinsa se va duela cu Brazilia pentru locul 3.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#avancronica semifinala Olanda Argentina, #semifinala Olanda Argentina CM 2014, #CM 2014 meciuri program , #stiri CM 2014