Ce spune antrenorul nationalei Braziliei, dupa un nou esec usturator la CM 2014

Duminica, 13 Iulie 2014, ora 10:49 4085 citiri

Luiz Felipe Scolari, antrenorul nationalei Braziliei, a vorbit dupa un nou meci pierdut de echipa sa, scor 0-3 cu Olanda, in finala mica de la Campionatul Mondial.

Scolari spune ca nu stie daca va pleca de la "carma" nationalei, dupa acest CM, doar Federatia Braziliana va decide daca va continua sau nu: "Acordul nostru cu CBF stabileste ca, la finalul Mondialului, castigam sau pierdem, membrii corpului tehnic trebuie sa prezentam un raport detaliat al activitatii. Asta vom face, iar presedintele Jose Maria Marin il va analiza si va lua decizia pe care o va considera de cuviinta.", a spus antrenorul Braziliei la conferinta de presa de dupa joc.

"Felipao" a mai spus ca jucatorii Braziliei trebuie laudati, chiar si dupa aceste ultime doua jocuri: "Trebuie sa ne elogiem jucatorii, in ciuda faptului ca am pierdut aceste doua ultime partide.

Aceasta generatie va ramane marcata pentru ca a pierdut un Mondial si pentru infrangerea cu 7-1, dar tot acesti jucatori au castigat Cupa Confederatiilor si au ajuns intre primele patru echipe la acest turneu final. Trebuie sa continuam munca inceputa. Acesti tineri au toata increderea mea. Au calitate si, daca vor continua sa munceasca la cluburile lor si la nationala, le este deschis drumul spre o performanta mai buna in 2018."

Brazilia a pierdut sambata seara finala mica de la CM cu Olanda, scor 0-3.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News