Anunt incredibil: Neymar si-ar risca viitorul pentru a juca in finala CM 2014

Luni, 07 Iulie 2014, ora 08:19 3946 citiri
Foto: FIFA

Jurnalistii din Brazilia scriu ca starul nationalei "carioca", Neymar, este gata sa isi riste viitorul pentru a evolua in finala Cupei Mondiale 2014.

Presa din "tara cafelei" anunta ca Neymar se gandeste serios la posibilitatea de a juca in finala, cu infiltratii, daca Brazilia se va califica dupa meciul cu Germania.

Informatia a fost publicata dupa ce jucatorul Barcelonei a fost vizitat de medicul fostei sale echipe, Santos, un fizioterapeut si un medic specialist in probleme ale coloanei vertebrale.

La scurt timp dupa aparitia acestor informatii, medicul nationalei Braziliei, Jose Luis Runco, a anuntat ca nu sunt adevarate.

"Cei de la Santos l-au anuntat doar pe Neymar ca facilitatile clubului pentru recuperare ii stau la dispozitie. Alte informatii sunt doar speculatii", a declarat acesta.

Si ofiterul de presa al Federatiei din Brazilia a infirmat stirile din presa locala.

"In acest moment, nu ne intereseaza decat ca Neymar sa se recupereze."

Neymar, dus de urgenta la spital: Nu va mai juca la Cupa Mondiala

Brazilianul Neymar a fost accidentat grav de columbianul Zuniga in timpul meciului dintre cele doua reprezentative din sferturile de finala ale Cupei Mondiale.

Neymar a fost lovit cu genunchiul in spate si a suferit o fractura la coloana vertebrala.

Neymar, la un pas de o tragedie: Anuntul medicilor

Medicii i-au recomandat repaos total timp de 10 zile, estimand ca acesta va avea nevoie de 45 de zile pentru o recuperare completa.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News