Nicusor Dan s-ar putea bate cu Clotilde Armand pe sefia USR. Ea il vrea pe Ciolos in partid

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 22:19
3351 citiri
Nicusor Dan s-ar putea bate cu Clotilde Armand pe sefia USR. Ea il vrea pe Ciolos in partid
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, vicepresedintele USR, a declarat ca inca se gandeste daca sa candideze sau nu la presedintia USR.

"Sigur ca m-am gandit. Nu m-am hotarat. (...) Nu am comunicat inca nicio decizie (...).

Problema noastra la ora actuala nu se pune cine ar fi liderul nostru. Problema se pune despre cum vedem viitorul partidului, cum ne vom clarifica doctrina si de care personalitati avem nevoie alaturi de noi. Presedintele va fi o rezultanta a acestor discutii", a declarat Clotilde Armand, intr-un interviu acordat Gandul.

Armand stie insa ce si-ar dori pentru USR: o competitie interna in care sa intre cat mai multi, un partid deschis, cu mai multi lideri. "Eu as dori un partid unde sunt mai multi candidati. Eu nu as dori un partid unde este un singur candidat care este votat de toata lumea si atunci ar fi un vot mai mult formal.

Eu as vrea un partid deschis, cum am mai spus, un partid care creste oamenii, un partid unde sunt mai multi lideri si asta mi-as dori: un partid cu mai multi candidati pentru rolul de presedinte", spune Clotilde Armand.

Lagat de subiectul Dacian Ciolos in USR, vicepresedintele USR are o opinie diferita de cea a lui Nicusor Dan: "Eu, personal, sustin foarte mult venirea domnului Ciolos in USR. (...)

Inteleg ca nu mai este de actualitate pe termen scurt, dar pe termen mediu bineinteles ca eu voi face tot posibilul ca persoane si personalitati care au aceleasi valori ca si noi sa vina in USR, sa lupte alaturi de noi".

Ciolos: Decizia mea este sa nu fac pasul spre USR. Intrarea mea in partid ar duce la dezbinare

"Daca o personalitate are profilul care trebuie si are valorile care trebuie, trebuie negociata intrarea lui la un nivel care corespunde cu competentele lui pana la urma", mai declara Clotilde Armand.

Chiar si in ciuda acestor opinii diferite dintre Armand si liderul USR, vicepresedintele partidului are doar cuvinte de bine la adresa lui Nicusor Dan: "Domnul Nicusor Dan este o persoana pe care sotul meu si cu mine o cunoastem de foarte mult timp, pe care am sprijinit-o de foarte mult timp si, pentru noi, el este omul care a deschis acest drum, este un pionier, a fost un om cu o determinare exemplara. Si pentru mine el asa ramane, ca un exemplu".

Liderul USR Nicusor Dan a anuntat, luni, ca isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al formatiunii, in perspectiva alegerilor de la Congresul din 12-14 mai, si ca lucreaza la un program care va contine viziunea sa pentru viitorul USR in urmatorii ani.

Candidaturile la sefia USR se asteapta in perioada 1-30 aprilie. Pana luni, afirma Nicusor Dan, nicio candidatura nu fusese inca depusa, nici macar a sa.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Clotilde Armand candideaza sefie USR, #candidati sefie USR, #Nicusor Dan contracandidati USR, #Armand Ciolos USR , #Nicusor Dan