Clotilde Armand intervine în scandalul Cîțu cu un atac la șeful PSD: „Ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani? Mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”

Joi, 12 August 2021, ora 14:26
11785 citiri
Clotilde Armand intervine în scandalul Cîțu cu un atac la șeful PSD: „Ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani? Mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a postat și o poză cu cei doi FOTO Facebook/ Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a intervenit joi, 12 august, în scandalul privind cele două zile de detenție pe care le-a executat premierul Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani în SUA și a transmis că PSD nu are de ce să-i ceară președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe șeful Guvernului.

„După ce a solicitat preşedintelui României ’’să intervină pentru că este în pericol democrația’’ sau ’’să facă şedinţă de CSAT’’, pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. președinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat și a făcut două zile de închisoare în SUA din cauză asta în urmă cu 20 de ani. Vă dați seama ce atentat?!

Bon. Insistențele d-lui. Ciolacu și cugetările sale juridice par desprinse din apucăturile Anei Pauker. Președintele PSD a devenit un veritabil tele-justițiar la televiziunile de casă PSD. Dictează și ordonă, taie și spânzură orice inamic politic după cum îl duce capul. Și nu oricum. În numele Partidului!”, a spus Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a mai spus și că, în urmă cu 20 de ani, Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam. Edilul a postat și o poză cu cei doi.

„Acum, m-am gândit să vă arăt ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani. Marcel Ciolacu mergea la vânătoare Omar Hayssam - omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism și de alte infracțiuni. De ce fac această mențiune? Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Și vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de ’’perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale - Securitate şi buna guvernare - la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti. Dle. Ciolacu, să înțelegem erați apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că erați în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale?

Și încă ceva: șeful de onoare al PSD, adică șeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanității. După părerea mea este cazul să intervină tele-justițiarul Ciolacu... pentru că este în pericol democrația.

PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniți cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebați ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam 😊”, se arată în postarea edilului Sectorului 1.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#Florin Citu, #Clotilde Armand, #marcel ciolacu, #inchisoare , #stiri Clotilde Armand