Clotilde Armand îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a împărțit bani doar la primarii PNL și PSD

Joi, 07 Octombrie 2021, ora 22:00 2625 citiri
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand FOTO Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand l-a acuzat joi, 7 octombrie, pe premierul Florin Cîțu că a împărțit banii din Fondul de Rezervă al Guvernului doar către primarii PNL și PSD și că aleșii USR au fost ignorați.

„Așadar, domnul prim-ministru Florin Cîţu a împărțit banii din Fondul de Rezervă al Guvernului României primarilor PNL și PSD. Un miliard de lei. Nici un ban pentru primarii USR din București, Timișoara, Brașov, Alba Iulia etc. Aparteneța politică a unui primar a fost principalul criteriu pentru alocarea acestor fonduri. Nimic despre nevoile comunităților locale și ale cetățenilor.

Acum, eu nu-mi doresc să intru într-o polemică cu premierul. Are dumnealui destule probleme de rezolvat. Voi face însă altceva. Am să atac în Justiție această hotărâre de Guvern. Și îi rog pe toți primarii USR (și nu numai) să se alăture acestui demers.

Când nedreptatea devine lege, rezistența devine datorie!”, a relatat Clotilde Armand pe Facebook.

Și liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va depune plângere penală împotriva premierului Florin Cîţu, acuzându-l pe prim-ministru că a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă ca "mită" către primarii PNL.

"50 de milioane de euro din bani publici au fost daţi mită pentru primari PNL care l-au votat la Congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locale, care au cerut disperat de bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu primit nici pentru hârtie igienică. (...) Partidul Social Democrat nu poate să accepte acest lucru, de aceea vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru ca să se răzbune că l-am dat jos", a afirmat Ciolacu într-o o conferinţă de presă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com