Ce a discutat Clotilde Armand cu ministrul Dezvoltarii: monitorizarea serviciilor de salubritate, investitii pentru constructia de crese si a unui bazin olimpic si reabilitarea unor cladiri si teatre

Miercuri, 17 Februarie 2021, ora 16:08
Autor: Alina Toma
Ce a discutat Clotilde Armand cu ministrul Dezvoltarii: monitorizarea serviciilor de salubritate, investitii pentru constructia de crese si a unui bazin olimpic si reabilitarea unor cladiri si teatre
Cseke Attila si Clotilde Armand. Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS), anunta ca a discutat miercuri, 17 februrie, cu ministrul Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila (UDMR), despre nevoile nevoile existente si proiectele de investitii necesare la nivelul Sectorului 1.

Anuntul a fost facut intr-o postare pe Facebook.

Postarea primarului Sectorului 1

Am avut astazi o discutie cu Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, dl. Cseke Attila, caruia i-am prezentat nevoile existente si proiectele de investitii necesare la nivelul Sectorului 1.

Principalele teme de discutie au fost:

- asigurarea unei monitorizari a modului de organizare si tarifare a serviciilor de utilitati publice (salubritate) de catre Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, entitate, care se afla in subordinea acestui minister;
- Pregatirea investitiilor pentru dezvoltarea de noi crese la nivelul Sectorului 1 in cadrul unui Program Multianual la nivel national gestionat de catre acest Minister;
- Regandirea Programului Multianual de reabilitare a cladirilor cu risc seismic;
- Identificarea de noi terenuri si implementarea unor investitii in parteneriat cu Compania Nationala de Investitii privind constructia unui bazin olimpic la nivelul Liceului Media, reabilitarea Teatrului Masca-Excelsior si a Teatrului Nicolae Balcescu din parcul Bazilescu.

Mai puteti citi

 Articol citit de 3830 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Socialistwars
  18.02.2021, 00:59
  Mai rasfirati, tovarasi alogeni, mai rasfirati !
  .
  MyTwoCents
  17.02.2021, 16:42
  Ce treaba are un minister ...
  ... cu o primarie de sector si cu problemele/investitiile sale locale?
  Gile
  17.02.2021, 17:08
  Foarte simplu
  Banii pentru primarii vin de la Ministerul Dezvoltarii !
  Nu mai tineti minte cum se inghesuia puscariasul Dragnea sa fie ministrul dezvoltarii ca sa aiba la mana autoritatile locale ?
  MyTwoCents
  17.02.2021, 17:30
  Ce treaba are Dragnea aici?..
  Intrebarea mea este ce treaba are banii colectati de la fraierii din Timisoara, Cluj, ori Iasi cu investitiile din Sectorul I, Bucale? Pana cand fraierii din Timisoara, Cluj, ori Iasi trebuie sa contribuie la rezolvarea problemelor din Sectorul I, Bucale?
  Gile
  17.02.2021, 16:18
  Foarte simplu
  Miroase a puscarie pentru multi mafioti PSD din vechea administratie de la sectorul 1 in frunte cu mafiotul PSD Tudorache!
  Succes Clotilde Armand !
  Tot-la-vale
  17.02.2021, 16:12
  Clotilda Gunoi „discută”
  Altceva nu face. Nu poate. Dar e un bun prilej pentru copistii de la zoaie sa mai bage un sift propagandistic bălos cu ea.
  gheu
  18.02.2021, 05:04
  Ma
  tu stii numai sa insulti. Nu tie rusine? Uita-te in oglida si spune-me ce vezi.
  Stan
  17.02.2021, 19:28
  Si ce vrei să facă idi, să dea la târnăcop?
  Un primar administrează gospodărirea unității teritoriale asupra căreia are autoritate: concursuri, contracte, urmărire si control al executării, verificări cheltuieli, disciplina subordonaților, etc.
  Tu cam ce-ai vrea să facă, doar sa fure si sa bage banii in diamante?
  NTMCPT troll de doi bani!
  Socialistwars
  18.02.2021, 22:58
  Ho ! Ca te alegem pe tine ba plutoniere samovarnik !
  .
  Tot-la-vale
  17.02.2021, 22:12
  Administreza pe ma-sa
  Latra si a umplut S1 de gunoaie. Nimic mai mult
  Comentariu inadecvat