Marhaba Estetica - Clinica numarul 1 in chirurgie plastică și estetică

Advertorial
Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 16:50
9732 citiri
Marhaba Estetica - Clinica numarul 1 in chirurgie plastică și estetică
FOTO: marhaba-aesthetic.ro

Marhaba Aesthetic – clinică de chirurgie estetică, specializată în servicii de înfrumusețare pentru el și ea.

Serviciile Marhaba Aesthetic sunt cât se poate de diverse, pornind de la implant mamar și până la liposucție, lifting, micșorare de sâni, rinoplastie, blefaroplastie, lifting facial, brațe, abdominoplastie, dar și multe altele.

Marhaba Estetica se diferentiază de celalalte clinici de chirurgie estetică prin medici de top, tehnologie de ultimă generație, aparatură cu numeroase funcționalități. De aceea, atunci când pătrunzi în interiorul clinicii Marhaba Aesthetic nu ai cum să nu te simți cel mai de seamă musafir, și asta pentru că investiția noastră depășește 2 milioane de euro, în aparatură și dotări.

Marhaba Aesthetic înseamnă numeroase specialități medicale, înseamnă servicii de top, medici prestigioși, înseamnă servicii bine făcute și accent pus pe pacient. Încă de la început, am pus accent pe dorința de a face bine, de a transforma chipuri, de a sculpta oameni și de a-i transforma în cele mai frumoase modele, atât pentru ei, cât și pentru ceilalți. Lucrăm zilnic cu „imperfecțiunile” pacienților, dar știm cum anume să dăm formelor o altă „culoare” pentru ca la final, atunci când el sau ea se uită în oglindă să se observe cu mulțumire.

Marhaba Aesthetic înseamnă echipă multidisciplinară, intervenții chirurgicale programate din timp, înseamnă soluții medicale de top. În cadrul clinicii noastre găsești soluții atât pentru estetic, cât și pentru funcționalitatea organelor interne. De aceea, lucrează împreună cu medici specialiști, pornind de la buni „strategi” în frumusețe și până la medici specializați în obstetrică ginecologie, oftalmologie, ORL.

Sunteți așteptați în cadrul clinicii Marhaba Aesthetic – clinică de chirurgie estetică și asta pentru că:

DISPUNE DE APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Aparatura de care dispune este de cea mai înaltă tehnologie și asta pentru că nu face rabat de la calitate și de la precizia intervențiilor chirurgicale.

CLINICĂ MODERNĂ

Investiția de peste 2 milioane de euro, clasează Marhaba Aesthetic în topul clinicilor de chirurgie estetică din țară, așa că nu ezita să ne contactezi.

MEDICI SUPRASPECIALIZAȚI

Supraspecializarea medicilor pe nișa de intervenție estetică este un alt motiv pentru care să poți apela la clinică!

PESTE 12.000 DE PACIENȚI MULȚUMIȚI

Zâmbetul de mulțumire al pacientului este cea mai bună recomandare. Până în prezent au fost peste 12.000 de pacienți mulțumiți.

Apelează la Marhaba Aesthetic și mai mult ca sigur alături de noi te vei simți acasă, înconjurată de prieteni, de specialiști care să te ajute să te simți minunat tu cu tine!

Contact: Instagram Marhaba Estetica, Marhaba Aesthetic

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#clinica, #chirurgie, #estetica, #chirurgie plastica , #stiri sanatate