Liderul AUR Claudiu Târziu și-a dat jos masca la audierile miniștrilor USR și "a uitat" s-o pună la loc. În sală sunt 30 de persoane

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 12:12 2860 citiri
Claudiu Târziu este singurul membru al comisiei care refuză să poarte masca FOTO YouTube/ USR PLUS

Copreședintele AUR Claudiu Târziu a mers marți, 19 octombrie, fără mască în Comisia pentru Politică Externă din parlament, acolo unde se desfășoară audierea lui Dan Barna, propunerea lui Dacian Cioloș pentru Ministerul de Externe.

Senatorul AUR este surprins încă dinainte să ia cuvântul în comisie cum își dă jos masca de protecție, cu toate că în sală sunt peste 30 de persoane, parlamentari și jurnaliști. Ulterior senatorul ia cuvântul, însă nici după ce își încheie intervenția acesta nu își pune din nou masca.

În paralel, pandemia COVID-19 înregistrează noi recorduri dramatice, în țara noastră. În premieră, săptămâna trecută s-au înregistrat 100.620 de infectări, în total, iar numărul cumulat al deceselor în intervalul 11-17 octombrie a ajuns la 2.347 de oameni care au murit.

Un bolnav de COVID a murit săptămâna trecută în România la fiecare 4 minute și jumătate.

Candidaţii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş pentru funcţiile de miniştri sunt audiaţi marţi în comisiile de specialitate. Primii programaţi sunt candidaţii de la Cultură şi Sport, de la ora 10.00, iar seria va fi încheiată de Ioana Mihăilă, propusă la Sănătate, timpul alocat audierii acesteia fiind de 2 ore.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News