Claudiu Târziu se arată iritat de Călin Georgescu, președintele de onoare al AUR: "De 10-15 ani, se autopropune ca premier"

Sambata, 12 Februarie 2022, ora 19:27 6178 citiri
Claudiu Târziu, pe platoul emisiunii Insider Politic FOTO Facebook/ Sebastian Zachmann

Co-președintele AUR Claudiu Târziu a fost intervievat în cadrul emisiunii Insider Politic în legătură cu mai multe teme de actualitate.

Liderul formațiunii politice parlamentare a declarat în cadrul interviului că l-a cunoscut pe Călin Georgescu în urmă cu 15 ani, prin intermediul actorului Dan Puric.

"După căderea lui Ponta, în 2015, Călin Georgescu se visa premier și mi-a cerut sprijinul în calitate de activist civic. Nu avea soluții la niște probleme care și mie îmi păreau insurmontabile, dar el încerca să pară că are soluții", a declarat Târziu, întrebat de realizatorul Sebastian Zachmann în ce context l-a întâlnit pe actualul președinte de onoare al AUR.

Târziu se arată iritat de comportamentul public al lui Călin Georgescu, fără a-i reproșa în particular laudele aduse fostului lider legionar Zelea Codreanu.

"Nu asta a fost problema principală, ci faptul că nu a știut să răspundă la o întrebare care viza istoria noastră recentă, o întrebare pe care putea să o respingă dacă nu era pregătit să răspundă. Cea cu privire la mareșul Antonescu, care este sub incidența unei legi penale. Dânsul, de 10-15 ani, se pregătește să fie premier, se autopropune ca premier. Păi, frate, trebuie să fii pregătit, trebuie să ai răspunsurile, trebuie să ai soluții", a adăugat Claudiu Târziu în cadrul interviului care va fi difuzat integral duminică, 13 februarie, de la ora 11.00, la Prima TV.

Copreședintele AUR consideră că Georgescu "nu poate fi susținut pentru funcția de președinte de onoare AUR, cum fusese propus" și că AUR n-ar trebui să-l susțină nici pentru a accede la demnitatea de premier al României.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News