Momentul în care duba care îl ducea pe interlopul Adrian Corduneanu la audieri a fost blocată de o mașină de gunoi VIDEO

Joi, 03 Noiembrie 2022, ora 21:20 6090 citiri
Adrian Corduneanu, scos pe poartă în cătușe FOTO: captură BZI

Poliția a făcut luni, 31 octombrie, zeci de percheziții la mai mulți membrii clanului Corduneanu de la Iași. Însă când mascații au vrut să-l salte pe Adrian Corduneanu, au avut parte de un moment stânjenitor.

Duba poliției a fost blocată preț de cîteva minute de o mașină de gunoi. În imaginile surprinse de BZI.ro se vede cum interlopul Adrian Corduneanu este scos pe poarta vilei sale cu mâinile la spate și băgat în duba albă trasă în fața porții sale. După ce se închid ușile, mașina este nevoită să rămână pe loc pentru că tocmai atunci o mașină de gunoi colecta deșeurile de la localnici.

Când și-au dat seama de gafă, gunoierii au grăbit acțiunea și au plecat cu mașina de pe loc.

Luni, 31 octombrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea a 15 inculpați și luarea controlului judiciar față de un inculpat, măsuri dispuse în două cauze în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, camătă, complicitate la înșelăciune, spălarea de bani, șantaj, lipsire de libertate, trafic de droguri de mare risc și efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Printre cei reținuți sunt: soții Adrian și Ramona Corduneanu, Petronel Corduneanu, Florinel Corduneanu, Mihaela Corduneanu, Constantin Dolcan, Rusu Gheorghe- fost Corduneanu -zis ”Gelu”, Ioana Baban, Mihai Corduneanu, Bogdan Corduneanu, Marius Stoian, Gabriel Vatamanu, Călin Vasile- fost Corduneanu și Ana Vieru.

Adrian Corduneanu și soția sa au fost plasați sub control judiciar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News