Citroen DS3 Racing costa 29.990 de euro in Romania

Luni, 23 August 2010, ora 17:21
1363 citiri
Citroen DS3 Racing costa 29.990 de euro in Romania

Cel mai puternic exponat al gamei DS3, capabil sa ofere 202 cai putere si sa atinga 100 km/h in 6.5 secunde, costa 29.990 de euro in Romania. Comenzile se deschid in 1 septembrie.

Citroen Romania a anuntat astazi oficial lansarea versiunii de performanta a modelului DS3. Cunoscut deja de public drept DS3 Racing, modelul cu trei usi propune publicului din Europa si din Romania o alternativa ultra sportiva a versiunii de strada.

Pentru a individualiza cat mai bine subcompactul sportiv, Citroen a ales o serie de elemente estetice noi. Incepem cu nuanta caroseriei, disponibila in doar doua configuratii: un negru Onyx, cu plafon orange asemeni jantelor de 18 inch, grilei fata si a logo-ului, si un alb Blanquise cu plafon gri.

Nu lipsesc nici finisajele din carbon, regasite atat la exterior cat si la interior, unde clientii se vor bucura si de scaune sport cu sustinere laterala pronuntata, ce pot fi imbracate in alcantara. Elementele de exclusivitate sunt reprezentate de semnatura Citroen Racing pe spatarul scaunului si de o placuta de identificare pe garnitura plafonului.

Sub capota se va afla popularul motor turbo de 1.6 litri, modificat pentru a livra un total de 202 cai putere si un cuplu motor de 275 Nm, ceea ce reprezinta o evolutie de aproape 15% a resurselor versiunii de serie. Ansamblul de sub capota ii permite modelului sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 6.5 secunde.

Munca inginerilor Citroen Racing nu s-a oprit insa aici, DS3-ul exclusivist beneficiind si de aportul unei suspensii mai rigide si de dimensiunile mai mari cu 30 de mm. Garda la sol a scazut cu 15 mm, iar directia a fost si ea modificata. Sistemul de franare a primit pe puntea fata etrieri cu patru pistoane si noi discuri de frana.

Noul Citroen DS3 Racing va putea fi comandat incepand cu 1 septembrie, primele exemplare urmand sa soseasca in Romania o luna mai tarziu. Cei care vor sa-si asigure un loc pe lista exclusivista a modelului francez vor fi nevoiti sa aloce pentru asta un buget de 29.990 de euro, pret cu TVA.

Continuarea pe Automarket.ro

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#modele noi Citroen, #preturi Romania Citroen, #Citroen DS3 Racing , #preturi