Tatarusanu e blocat la Steaua: Indiferent de oferta, sta pana in vara

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 20:581658 citiri
Tatarusanu e blocat la Steaua: Indiferent de oferta, sta pana in vara

Portarul Stelei si al echipei nationale de fotbal, Ciprian Tatarusanu, a primit o oferta importanta din Grecia, de la Olympiakos Pireu, campioana elena, dar momentan este inca blocat in Ghencea.

Ciprian a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Steaua si poate negocia cu orice club care il cauta. Presa din Grecia a anuntat in aceste zile interesul acut al lui Olympiakos in ce-l priveste pe roman.

Totusi, antrenorul Reghecampf a anuntat ca Tatarusanu va continua la Steaua pana in vara: "O sa incercam sa prelungim contractele cu Bourceanu si Tatarusanu, daca nu, vom incerca sa profitam de cei pe care ii avem. Nu se pune problema ca Tatarusanu sa plece de la echipa in acest moment, chiar daca vine o oferta importanta pentru el.", a declarat antrenorul Stelei pentru Sport.ro.

Cota de piata in acest moment a portarului roman este de 3 milioane de euro, al treilea cel mai valoros stelist din lot ca suma.

Grecii i-ar putea plati un salariu de 500.000 de euro stagional romanului, care are 173 de partide bifate pentru Steaua.

D.A.