Cum s-a încheiat scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica: ”S-au spus cuvinte grele”

Sambata, 30 Iulie 2022, ora 10:32 3600 citiri
Ciprian Marica și Ilie Năstase

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (76 de ani) pare să fi îngropat securea războiului cu Ciprian Marica (36 de ani), între cei doi izbucnind un scandal legat de baza sportivă ”Voința”.

Ilie Năstase l-a acuzat în trecut pe Marica de faptul că încearcă să-l excludă din conducerea fundației care-i poartă numele și care deține baza ”Voința” din nordul Capitalei. „Băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a spus la acea vreme Ilie Năstase.

”Cu maturitate vă transmitem gândurile noastre comune, ca manifestare a faptului că, în urma pașilor făcuți și cu ajutorul celor din jurul nostru, toate neînțelegerile și disputele care au fost între noi au încetat. S-au spus cuvinte grele, nedrepte, care au afectat imaginea noastră și a familiilor noastre.

Dar avem întotdeauna puterea să recunoaștem și să încercăm să reparăm lucrurile. Am analizat cu atenție și răbdare, alături de specialiști, aspectele de natură juridică ce au creat aceste dispute și am înțeles că neînțelegerile noastre au avut la bază aspecte nereale, cărora li s-a dat o semnificație greșită.

Înțelegerea, împăcarea și iertarea reprezintă fundamentul pe care se bazează gândurile noastre din acest comunicat”, a scris Ilie Năstase pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News