Un consilier general PSD și-a numit colegii "labagii" în timpul ședinței online. Alesul a uitat că are microfonul pornit VIDEO

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 14:35 5598 citiri
Consilierul PSD Valeriu Șuhan nu și-a dat seama că avea microfonul pornit

Un consilier PSD a avut o remarcă grobiană în ședința Consiliului General al Municipiului București de vineri, 26 noiembrie.

În timpul unui discurs al primarului de la Sectorul 6, Ciprian Ciucu, social-democratul Valeriu Șuhan a uitat că are microfonul pornit.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele PNL București, vorbea în timpul ședinței de CGMB despre înființarea unei companii municipale, explicând că ele „nu sunt un rău în sine” și că pot „foarte bine să funcționeze dacă sunt conduse de oameni competenți și nu sunt politizate”.

Discursul său a fost însă întrerupt de consilierul PSD Valeriu Șuhan, care, fără să-și dea seama că are microfonul pornit, a răbufnit cu o replică grobiană: „Păi și atunci de ce le-ați desființat pe celelalte băi, labagiilor?!”.

Șuhan și-a cerut apoi scuze pentru scăpare într-o intervenție ulterioară.

Ciprian Ciucu a mai fost implicat apoi într-o ceartă, după ce vechiul președinte PNL București, Violeta Alexandru, a declarat că „în acest moment pare să fie o înțelegere între PNL și PSD” inclusiv la sectorul 6.

Alexandru a mai afirmat că liberalii „adevărați nu înființează companii ale primăriei ci caută parteneri în piața liberă”. De cealaltă parte, Ciprian Ciucu a afirmat că Violeta Alexandru încearcă doar să puncteze politic.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News