Preturi exorbitante pentru gardurile din fier din Sectorul 6 al Capitalei. Ce solutie propune primarul Ciprian Ciucu

Joi, 10 Iunie 2021, ora 20:47
Autor: Iulian Birzoi
Preturi exorbitante pentru gardurile din fier din Sectorul 6 al Capitalei. Ce solutie propune primarul Ciprian Ciucu
Primarul Sectorului 6 a facut o comparatie intre gardurile din metal si zidurile propuse de acesta FOTO Facebook / Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 din Capitala, Ciprian Ciucu, a dezvaluit joi, 10 iunie, pe Facebook ca fosta administratie de sector a montat garduri la preturi exorbitante si a propus inlocuirea acestora cu ziduri de mici dimensiuni.

"Garduri montate peste tot de fosta administratie a PS6, preturi cu TVA:
* 212,8 lei metrul de gard metalic, inaltime - 0,8m (inclusiv montaj)
* 350 lei un panou de gard cu brevet
Ziduri de mici dimensiuni montate doar unde este cazul, de catre actuala administratia a PS6:
* 107,1 lei/inclusiv tva - ml de zid, inaltime - 0,45 (inclusiv montaj). Pretul include: sapat si turnat fundatie, zidit boltari, introdus armatura, turnat beton in interiorul boltarilor, aplicat capace, materiale (boltari, beton, armatura, chit, capace), manopera, transport", a afirmat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Edilul a explicat apoi ca gardurile metalice ruginesc si devin inestetice dupa un timp. Totodata, creeza impresia de ingradire.

"Gardurile metalice tin mizerie, sunt inestetice, ruginesc si ne creeaza o impresie coplesitoare de tarc, ne ingradesc si nu simtim ca traim intr-o lume libera si intr-o societate deschisa.

Acolo unde luam gardurile, deoarece in zeci de ani s-a depus sol, odata cu disparitia gardului, pamantul risca sa se scurga din cauza ploilor pe trotuar. Dupa ce am analizat impreuna cu peisagistii pe care i-am angajat la ADP mai multe solutii, am ajuns la concluzia ca putem pune ziduri joase, estetice, cu o cromatica echilibrata, pe un rand sau pe doua randuri care sa opreasca ravarsarea noroiului si sa mentina solul pe care vom planta flori, iarba, arbusti", a conchis Ciprian Ciucu.

 Articol citit de 5063 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  niculaeda
  11.06.2021, 06:09
  pai
  - vrea si ciucu , parandaratu' lui ! 😫
  alphpha
  11.06.2021, 05:56
  Dacă
  tot sunt puse și au costat și mult, mai lăsați-le un an-doi și folosiți banii la altceva. Că după voi vine iar un pesedist și dăramă zidurile voastre și pune alte garduri din fier. Că așa-i la noi, nici un primar nu poate continua ce-a făcut celălalt ci o ia de la capăt cu ideile lui. Și tot așa, din patru in patru ani, cheltuieli inutile