Ciprian Ciucu, noul președinte al PNL București, explică de ce-l susține pe Florin Cîțu. ”Domnul Orban a avut un merit semnificativ”

Luni, 26 Iulie 2021, ora 12:00 2771 citiri
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și liderul PNL București FOTO Facebook/ Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și noul lider al PNL București, îl susține pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia partidului. Acesta a explicat și de ce îl preferă pe premier în detrimentul lui Ludovic Orban.

Ciprian Ciucu consideră că Florin Cîțu este mai ”reformist” și că ”se uită mai puțin la politică”. El mai spune și că Ludovic Orban este înconjurat de oameni care nu au foarte multă credibilitate, după cum a declarat la RFI.

”Domnul Cîțu este mai reformist decât domnul Orban, în acest moment, este mult mai preocupat de ce înseamnă reformă și de a lua neapărat măsurile corecte, se uită mai puțin la politică, ce este drept și cred că este o alegere foarte bună pentru PNL să meargă mai departe cu domnul Florin Cîțu”, a declarat Ciprian Ciucu pentru sursa citată.

Primarul Sectorului 6 a adăugat că premierul are susținerea a peste jumătate dintre filialele PNL, mai exact ”cel puțin 55, dacă nu 60% din filiale”.

Ciprian Ciucu mai susține că Ludovic Orban a avut ”rezultate foarte bune” în ultimii ani, dar că nu mai este potrivit deoarece are oameni cu o credibilitate îndoielnică în jurul său și că ”a cam condus singur singur partidul”. Pe de altă parte, adaugă că premierul promite democratizarea deciziei interne a partidului.

”În jurul domniei sale (n.r. – Ludovic Orban) nu sunt foarte-foarte mulți oameni cu multă credibilitate, este mai degrabă singur, este mai degrabă domnul Orban foarte vizibil, foarte sus, cu rezultate, iar cei din jurul lui, care îi asigură susținerea, grupul apropiat, cu care forțează practic deciziile în PNL nu sunt la nivelul domniei sale. Din acest motiv, a cam condus partidul singur, cu decizii deja luate de dinainte. Acum, premierul Cîțu vine cu o promisiune de democratizare a deciziei interne a partidului”, a explicat Ciprian Ciucu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News