Comunicatul lui Inter Milano despre danezul Eriksen dupa infarctul suferit la EURO 2020

Miercuri, 04 August 2021, ora 19:41
6890 citiri
Comunicatul lui Inter Milano despre danezul Eriksen dupa infarctul suferit la EURO 2020
Christian Eriksen. Foto: Facebook / Inter

Christian Eriksen "este într-o formă excelentă", a indicat miercuri Inter Milano pe site-ul său oficial, la revenirea fotbalistului danez în capitala Lombardiei, la aproape două luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul EURO 2020.

Eriken, care are 29 de ani, a venit să-şi viziteze coechipierii la centrul de antrenament de la Appiano Gentile.

"Mijlocaşul danez s-a întâlnit cu conducerea clubului, cu antrenorul, coechipierii şi toţi membrii staff-ului care au fost prezenţi. Eriksen se simte bine şi este într-o formă fizică şi mentală excelentă", a precizat Inter.

"El va urma acum programul de recuperare stabilit de medicii danezi la Copenhaga, care vor coordona de asemenea monitorizarea clinică. Staff-ul medical al lui Inter va fi desigur informat pe întreaga durată a procesului", a adăugat campioana Italiei.

Fotbalistul danez va avea nevoie de cel puţin şase luni de pauză înainte de a reveni pe gazon, regulile din Italia fiind foarte stricte în astfel de situaţii.

Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda (0-1), disputat pe 12 iunie la Copenhaga, în cadrul Grupei B a EURO 2020. Mijlocaşul a fost resuscitat pe gazon înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde a fost operat. El a fost externat şase zile mai târziu, după ce medicii i-au implantat un defibrilator cardiac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, în etapa a 32-a din Serie A. Marcus Thuram a deschis scorul la Milano în...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Christian Eriksen, #eriksen atac de cord, #eriksen danemarca, #Inter Milano , #Stiri Christian Eriksen