Prima reacție a lui Chris Rock după scuzele lui Will Smith: ”Am fost pălmuit de Suge Smith”

Luni, 01 August 2022, ora 12:54
7827 citiri
Prima reacție a lui Chris Rock după scuzele lui Will Smith: ”Am fost pălmuit de Suge Smith”
Chris Rock

La câteva zile după ce a vorbit pentru prima dată despre palma primită la gala Oscar şi după videoclipul în care Will Smith îşi cere scuze, Chris Rock s-a referit din nou la incident, scrie revista americană People. Într-un show de stand-up, umoristul a denunţat într-un monolog maniera în care "fiecare persoană încearcă să fie o victimă" în acest caz.

"Dacă toată lumea afirmă că este o victimă, atunci nimeni nu va mai asculta adevăratele victime. Adică pe mine, care am fost pălmuit de Suge Smith", a declarat el referindu-se la Suge Knight, figură a rap-ului şi cofondator al Death Row Records, condamnat la 28 de ani de închisoare pentru că l-a ucis pe producătorul rap Terry Carter în 2015.

"Am plecat la muncă a doua zi (după palma primită). Am copii (de hrănit)", a adăugat el. "Oamenii care spun că doar cuvintele pot răni nu au fost niciodată loviţi în faţă".

Will Smith, care şi-a şocat fanii şi lumea cinematografiei lovindu-l peste faţă pe Chris Rock pe scena premiilor Oscar în martie, a publicat vineri un videoclip în care îi prezintă scuze umoristului. Vedeta îşi ceruse scuze printr-un comunicat a doua zi după incidentul care a eclipsat seara Oscar pe 27 martie. Will Smith a detaliat acum sentimentele sale.

"L-am contactat pe Chris şi mesajul pe care l-am primit a fost că nu este pregătit să vorbească şi când va fi mă va căuta", a spus Smith în videoclipul de aproape 6 minute, difuzat pe reţelele de socializare.

"Aşa că îţi spun, Chris, că îţi cer iertare. Comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când vei fi pregătit să vorbim".

Will Smith a prezentat scuze şi mamei şi fratelui lui Chris Rock, precum şi familiei sale, în special soţiei sale Jada Pinkett-Smith. În acea seară, o glumă a lui Chris Rock despre tunsoarea soţiei sale, afectată de alopecie - o boală care provoacă căderea părului, despre care ea a vorbit - a declanşat scandalul.

"Mi-am petrecut ultimele trei luni reluând şi (încercând să) înţeleg nuanţele şi dificultăţile a ceea ce s-a întâmplat” în acea zi, a spus Will Smith în videoclipul său. "Nu voi încerca să analizez totul acum, dar vă pot spune că nu a existat nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost modul corect de a mă comporta în acel moment".

Spunând că regretă profund că şi-a dezamăgit admiratorii, el a explicat că încearcă "să nu pară că este plin de remuşcări fără să-i fie ruşine” de el însuşi. "Sunt om şi am făcut o greşeală şi încerc să nu mă consider un nemernic", a conchis el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#chris rock, #Will Smith, #Oscar , #stiri vedete