Cine e marele câștigător de la ”Chefi la Cuțite”. Informația apărută înainte de finala de joi seară

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 13:29 13980 citiri
Sezonul 10 al emisiunii Chefi la Cuțite a ajuns la final

Sezonul 10 al show-ului culinar ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 se apropie de final, marea finală urmând să fie difuzată joi, 1 decembrie 2022.

Miercuri, telespectatorii au aflat numele celor trei finaliști, este vorba despre Adrian Stroe, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea, din echipa lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea.

În spațiul online a început însă să circule informația conform căreia Florica Baboi este marea câștigătoare a finalei de joi și a concursului.

Florica Baboi are 37 de ani, este din Maramureș, fiind de profesie bucătar și organizator de evenimente în Paris, ea locuind în Franța alături de familia sa de aproape 8 ani.

În plan personal, Florica Baboi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul de 21 de ani.

„Am venit la Chefi la Cuțite să îmi demonstrez că sunt un adevărat chef. Dacă nu aș trece mai departe, nu aș fi atât de dezamăgită pentru mine, cât pentru că i-am dezamăgit pe cei care cred în mine. Rețeta este una adaptată după gustul meu, sper să le placă chefilor”, a spus Florica Baboi cu ocazia preselecțiilor, potrivit presasm.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Asta spala vase de 8 ani la Paris, de ii trebuie sa fie recunoscuta