Cum poți face bani cu ajutorul ChatGPT. Opțiunea inedită lansată de OpenAI

Joi, 02 Martie 2023, ora 13:16
4143 citiri
Cum poți face bani cu ajutorul ChatGPT. Opțiunea inedită lansată de OpenAI
OpenAI lansează un API pentru ChatGPT FOTO jabarekspres.com

Dezvoltatorii interesaţi să construiască aplicaţii bazate pe ChatGPT vor putea folosi, contracost, noul API pus la dispoziţie de OpenAI, informează news.ro.

OpenAI a lansat un API (Application Programming Interface) pentru ChatGPT, la care companiile şi dezvoltatorii interesaţi să folosească sau să vândă servicii bazate pe celebrul chatbot pot apela.

Noul API permite integrarea ChatGPT fie în forma sa originală, fie cu modificările considerate necesare de client. Printre primii clienţi ai noului API se numără Snap şi Shopify.

Accesul la API-ul ChatGPT va costa 0,002 dolari la fiecare 1.000 de jetoane, unde 1.000 de jetoane reprezintă aproximativ 750 de cuvinte. Vor exista şi planuri dedicate clienţilor vor avea nevoie de o capacitate mai mare.

Totodată, OpenAI lansează şi un API pentru modelul speech-to-text Whisper, care va putea fi folosit pentru transcrieri şi va costa 0,006 dolari pe minut.

Cu aceeaşi ocazie, OpenAI anunţă o modificare de politică menită să liniştească temerile legate de intimitatea celor care-i folosesc creaţiile. De acum înainte, datele obţinute prin intermediul API-urilor nu vor mai fi folosite pentru antrenarea algoritmilor fără acordul dezvoltatorilor.

Noile instrumente de business vin la puţin timp după ce compania a lansat ChatGPT Plus, o versiune a chatbot-ului cu mai puţine limitări, care costă 20 de dolari pe lună.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#ChatGPT, #openAI, #interfata , #ChatGPT