Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri în premieră: “Nu mi-am mai văzut tatăl de 14 ani. Mi-a zis să fac orice pentru bani” EXCLUSIV

Miercuri, 13 Iulie 2022, ora 11:20
28848 citiri
Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, dezvăluiri în premieră: “Nu mi-am mai văzut tatăl de 14 ani. Mi-a zis să fac orice pentru bani” EXCLUSIV
Charlotte Năstase FOTO Instagram

Charlotte Năstase, una dintre cele patru fiice ale lui Ilie Năstase, a intrat recent în atenția publicului după ce și-a deschis cont pe onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut explicit destinat adulților.

Charlotte Năstase (32 de ani) a decis să facă acest pas pentru a depăși dificultățile financiare. “Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, a spus Charlotte pentru Ziare.com.

Charlotte susține că relația cu tatăl ei a fost una extrem de dificilă, cu multe certuri. “Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”.

Nici în familia din SUA Charlotte nu a găsit foarte mult sprijin, întrucât mama și fratele ei se confruntă cu probleme grave, pe care nu a dorit să le facă publice.

Fiica lui Ilie Năstase, care a locuit patru ani în România când era mică, susține că singurele persoane care au susținut-o de-a lungul timpului au fost Francoise, dădaca ei, și Amalia, fosta soție a lui Nasty. “Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”. Tatăl ei nu i-a mai răspuns la telefon în ultima perioadă.

Are admiratori mulți din România

Charlotte Năstase și-a invtat admiratorii să i se alăture pe onlyfans, platforma care găzduiește în mare parte conținut explicit destinat adulților. Contra unei sume lunare, 17 dolari în cazul lui Charlotte, subscriberii pot vedea poze explicite cu fata lui Ilie Năstase. Charlotte a spus că cei mai mulți dintre admiratorii ei sunt din SUA și România.

Câți copii are Ilie Năstase

1. Nathalie Năstase (45 de ani) este fiica cea mare a lui Ilie din căsătoria cu belgianca Dominique Grazia.

2. Nicolas (35 de ani) și Charlotte (32 de ani) sunt copiii înfiați de Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King. După divorț, copiii au rămas în SUA alături de mama lor.

3 Alessia (18 ani) şi Emma (15 ani) sunt cele două fete pe care Ilie Năstase le are împreună cu fosta soție Amalia.

"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"Nasty" merge la Cannes: succes formidabil al filmului cu Ilie Năstase
"NASTY", documentarul despre viaţa şi cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecţia celei de-a 77-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, unul dintre...
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#charlotte nastase, #Ilie Nastase, #charlotte instagram, #copii ilie nastase, #amalia nastase , #stiri tenis