Viața ascunsă a Regelui Charles: cu ce actriță de la Hollywood s-a iubit în secret! FOTO

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 18:43 14211 citiri
Regele Charles a avut o aventură cu Barbra Streisand FOTO facebook

Viața Regelui Charles, cel care preia coroana Marii Britanii, după decesul Reginei Elisabeta, a fost întotdeauna subiect pentru presa mondenă.

Înainte de a se căsători cu prinţesa Diana, Regele Charles a avut o viaţă amoroasă destul de plină de evenimente. A fost perioada în care Charles a avut și o idilă secretă cu o cunoscută vedetă de la Hollywood. Este vorba despre Barbra Streisand, actriță și cântăreață de succes a anilor 1970, acum în vârstă de 80 de ani.

Barbra Streisand şi Charles s-au întâlnit pentru prima dată în 1974, pe platourile filmului „Funny Lady”, unde s-au plăcut. Ea era mai mare cu șapte ani decât Charles și avea deja o căsnicie la activ, cu actorul Elliot Gould. Regele s-a îndrăgostit de cântăreață și avea pe peretele camerei sale de la palatul Buckingham un poster cu ea.

Cei doi s-a revăzut în 1994, când Charles era căsătorit cu Lady Diana, el călătorind special în America pentru a se întâlni cu favorita sa, ei având o întâlnire secretă la Hotel Bel-Air, unde au fost mai mult decât afectuoși unul cu celălalt.

„Dacă aş fi jucat corect cărţile, aş fi putut fi prima prinţesă evreică”, a glumit Barbra la un moment dat. Aceasta s-a căsătorit în 1998 cu actorul James Brolin, alături de care trăiește și acum.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com