Steaua, ajutata de UEFA? "Platini a ramas socat!"

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 15:06
5277 citiri
Steaua, ajutata de UEFA? "Platini a ramas socat!"

Steaua a avut un start modest in grupele Ligii Campionilor, fiind cea mai slaba echipa din competitie, insa presedintele UEFA, Michel Platini, este gata sa-i ofere o mana de ajutor nesperata.

Campioana Romaniei asteapta cu sufletul la gura decizia pe care o va lua in cazul FC Basel, dupa ce forul european a inceput o ancheta ca urmare a protestului Greenpeace organizat la meciul cu Schalke.

Martori oculari povestesc ca presedintelui UEFA, Michel Platini, nu i-a venit sa creada ca la un meci din Liga Campionilor au loc astfel de incidente si a cerut ca echipa elvetiana sa fie aspru pedepsita, intrucat protestul nu s-ar fi putut realiza fara complicitatea oficialilor lui FC Basel.

"Platini a ramas socat in momentul in care a vazut bannerul. Nu stia la ce sa se astepte. A zis 'Dumnezeule, ce se intampla aici?'", a relatat Nadine Berthel, oficial Greenpeace.

Oficialii clubului FC Basel au negat ca ar avea vreo legatura cu protestul Greenpeace si se tem ca echipa sa nu fie pedepsita exemplar, mai ales ca tinta ecologistilor a fost tocmai unul dintre cei mai importanti sponsori ai Ligii Campionilor.

"Fotbalul a fost abuzat si folosit ca o platforma politica. Noi suntem adevaratele victime! Speram sa scapam doar cu o amenda. Pentru ca daca alta va fi pedeapsa, ne vom indrepta impotriva responsabililor", a declarat presedintele lui FC Basel, Bernhard Heusler.

Steaua, ajutata de UEFA?

Politia elvetiana a arestat 18 activisti Greenpeace ca urmare a banner-ului afisat pentru protejarea mediului inconjurator, afisat in timpul meciului cu Schalke 04. Ei au fost eliberati la scurt timp.

Autoritatile elvetiene au inceput o ancheta pentru a afla modul in care banner-ul cu o lungime de 28 de metri a fost afisat. Din cate se pare, el a fost urcat pe acoperisul stadionului cu cateva zile inainte, fara ca cineva sa observe!

Cea mai probabila pedeapsa a UEFA va fi suspendarea terenului propriu pentru FC Basel, astfel ca Steaua va profita, fiind prima echipa care va evolua in Elvetia.

Jurnalistii elvetieni se tem insa ca FC Basel ar putea fi depunctata de UEFA.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#banner Basel Schalke, #teren Basel suspendat, #ancheta UEFA Basel , #stiri Champions League
Comentarii
Poza dadealer
dadealer
rank 3
nimic nui prea mai poate ajuta in momentul de fata
V
valencia
rank 1