Spectatorii revin pe stadioanele din Grecia. 3.500 de fani pot asista la Olympiakos - Olympique Marseille, din Liga Campionilor

Marti, 20 Octombrie 2020, ora 08:482625 citiri
Spectatorii revin pe stadioanele din Grecia. 3.500 de fani pot asista la Olympiakos - Olympique Marseille, din Liga Campionilor
Foto: Facebook / UEFA

UPDATE: Meciul Olympiakos Pireu - Olympique Marseille, programat, miercuri, in Liga Campionilor, se va disputa pana la urma fara spectatori, dupa ce Guvernul grec a interzis accesul fanilor pe stadioane.

Stirea initiala

Guvernul grec a autorizat, luni, revenirea pe stadioane a unui numar limitat de suporteri incepand din aceasta saptamana, dupa sapte luni fara spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus.

Primul meci vizat de aceasta masura va fi cel dintre Olympiakos Pireu si Olympique de Marseille, de miercuri, din Liga Campionilor, unde vor putea asista 3.500 de spectatori. Un alt meci cu public va fi cel de joi, din Liga Europa, dintre PAOK Salonic si Omonia Nicosia, de joi.

De asemenea, unul sau doua meciuri din campionatul grec, din weekend, vor avea loc cu spectatori.

Fanii vor trebui sa respecte un protocol strict in timpul meciurilor. Astfel, vor putea intra pe stadion doar daca achizitioneaza bilete online, vor trebui sa poarte masca, sa respecte distanta de 1,5 m intre ei si sa plece din stadion in grupuri mici.