Rezultatele din sferturile Ligii Campionilor: Barcelona face spectacol cu Manchester United, Ajax produce marea surpriza la Torino

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 23:53
21646 citiri
Rezultatele din sferturile Ligii Campionilor: Barcelona face spectacol cu Manchester United, Ajax produce marea surpriza la Torino
Foto: UEFA

FC Barcelona si Ajax Amsterdam s-au calificat in semifinalele Ligii Campionilor, dupa doua meciuri de senzatie disputate marti seara.

Rezultatele sunt urmatoarele:

FC BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0 (Messi '15, '20, Coutinho '61) (in tur 1-0)

JUVENTUS - AJAX 1-2 (Ronaldo '28 / van de Beek '35, De Ligt '67) (in tur 1-1)

Dupa infrangerea cu 1-0 din meciul tur, Manchester United a sperat doar cateva minute ca poate produce o noua mare surpriza pe Camp Nou.

Rashford a trimis in transversala in primul minut, dar Barcelona a reusit sa puna stapanire pe joc, mai ales cu un Leo Messi aflat in mare forma.

Starul argentinian a deschis scorul in minutul 16, cand a luat o actiune pe cont propriu si a finalizat-o cu un sut perfect din afara careului.

Patru minute mai tarziu, Messi a facut 2-0, profitand de o gafa incredibila comisa de portarul De Gea, care a scapat in poarta un sut foarte moale de la 20 de metri.

Brazilianul Coutinho a punctat si el minunat in minutul 61, cu un sut splendid din afara careului, la care De Gea nu a putut interveni.

Barcelona s-a calificat astfel en fanfare in semifinale, unde va intalni invingatoarea dintre Liverpool si Porto.

Ajax a produs surpriza la Torino

In celalalt meci al serii, Ajax a produs marea surpriza si a invins Juventus Torino cu 2-1, reusind astfel sa se califice in semifinale.

Dupa 1-1 din meciul tur, Juventus a inceput crispat partida, dar chiar si asa a deschis scorul in minutul 28, cand Ronaldo a punctat cu o lovitura de cap.

Ajax a facut jocul sau uzual, lipsit de teama, iar egalarea a venit inainte de pauza, dupa ce Van de Beek a punctat cu un sut plasat langa bara.

In partea secunda, Juventus a cazut, iar Ajax a ratat doua ocazii mari inainte ca De Ligt sa faca 2-1 dupa o faza fixa, finalizata cu capul.

Italienii nu au reusit sa dea o replica solida, iar Ajax s-a calificat astfel in semifinale, unde va intalni invingatoarea dintre Manchester City si Tottenham.

Desfasurarea meciurilor

:

90+2 - Final si la Torino, unde Ajax produce surpriza si ajunge in semifinale!

90+2 - Final de meci la Barcelona, catalanii se califica in semifinale!

80 - Ziyech suteaza fenomenal si marcheaza in meciul cu Juventus, dar reusita este anulata pentru o pozitie de ofsaid!

67 - GOL AJAX!!! Olandezii produc surpriza si inscriu prin De Ligt, cu o lovitura de cap!!! Juventus e eliminata la acest scor!

61 - GOL BARCELONA! Coutinho inscrie fenomenal cu un sut direct in vinclu de la peste 20 de metri!!!

52 - Ajax e aproape de gol in meciul cu Juventus, dar sutul bun trimis de Hakim Ziyech e parat de Szczesny!

46 - Se reiau meciurile!

45+5 - Pauza pe cele doua stadioane!

45+2 - FC Barcelona e din nou aproape de gol dupa o cursa senzationala a lui Messi, insa De Gea mai spala din pacate la o reluare din cativa metri trimisa de Sergi Roberto!

35 - GOL AJAX! Donny van de Beek inscrie si egaleaza pentru Ajax in meciul cu Juventus cu un sut plasat langa bara!

28 - GOL JUVENTUS! Cristiano Ronaldo deschide scorul pentru italieni cu capul, dupa o lovitura de la coltul terenului, executata de Dybala.

23 - Dybala are prima sansa a meciului de la Torino, dar sutul sau e parat de Onana.

20 - La Torino, Ajax domina in startul meciului, dar nu sunt ocazii de poarta.

20 - GOL BARCELONA!!! Messi face 2-0 cu United dupa o gafa incredibila a lui De Gea, care scapa o minge usoara trimisa din marginea careului!

15 - GOL BARCELONA! Catalanii deschid scorul cu United dupa o reusita superba a lui Messi! Starul argentinian dribleaza magnific si inscrie cu un sut din marginea careului!

11 - Arbitrul acorda penalti pentru Barcelona dupa o interventie asupra lui Rakitici. Revine insa asupra deciziei dupa ce consulta reluarea VAR!

1 - Ce ocazie Manchester United!!! Britanicii sunt la un pas sa deschida scorul dupa doar cateva secunde, dar sutul trimis de Rashford izbeste transversala!

1 - Au inceput meciurile!

Echipele de start Barcelona - Manchester United:

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Luis Suarez, Coutinho.

Manchester United: De Gea; Jones, Smalling, Lindelof, Young; Fred, McTominay, Pogba; Lingard, Martial, Rashford.

Echipele de start Juventus - Ajax:

Juventus: Szczesny, De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro, Emre Can, Pjanic, Matuidi, Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Mazraoui; Schone, De Jong; Ziyech, Van de Beek, Neres; Tadic.

Meciurile vor fi televizate de Digi Sport, Telekom Sport si Look Sport.

Miercuri vor avea loc meciurile FC Porto - Liverpool si Manchester City - Tottenham.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Barcelona Manchester United, #Barcelona Manchester United LIVE, #Barcelona Manchester United direct, #Juventus Ajax, #Juventus Ajax Live , #rezultate Champions League