Jucătorii lui Real Madrid, fluierați pe Bernabeu: cum a comentat Carlo Ancelotti

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 09:26
3199 citiri
Jucătorii lui Real Madrid, fluierați pe Bernabeu: cum a comentat Carlo Ancelotti
Benzema a marcat golul 1000 pentru Real Madrid în Liga Campionilor / Cupa Campionilor Europeni

Jucătorii echipei Real Madrid au fost fluieraţi, miercuri seară, pe Stadionul Santiago Bernabeu, în anumite momente ale meciului cu Şahtior Doneţk, câştigat greu de gazde, cu 2-1.

"Înţeleg fluierările pentru că ştiu atmosfera. Este un stadion pretenţios. Am început bine ambele reprize şi apoi am renunţat. Nu am fost suficient de agresivi. Aşa se poate întâmpla şi e bine că fanii ne trezesc cu câteva fluierături", a declarat Ancelotti, potrivit marca.com.

Tehnicianul italian a efectuat doar două schimbări în partida de miercuri, lăsând pe margine vedete ca Asensio, Hazard, Isco şi Marcelo.

"Am început bine ambele reprize, dar nu am fost agresivi. Am avut controlul fără să încercăm să punem probleme adversarului şi asta le-am spus jucătorilor. Am făcut schimbările din motive fizice, nu am vrut să mă complic cu nimic altceva. E normal să fie furioşi şi înţeleg, înţeleg foarte bine cum e când un jucător nu joacă sau se încălzeşte şi nu intră. Le-am spus jucătorilor care nu au evoluat că îmi pare rău. Marcelo s-a încălzit timp de 40 de minute. Are patru medalii de câştigător al Ligii Campionilor şi este un jucător important, dar nu l-am trimis pe teren pentru că am văzut că jocul nu a cerut asta. Face parte din meseria unui antrenor şi este puţin urâtă acestă parte a lucrurilor”, a explicat Ancelotti.

În celălalt meci al grupei, Inter a învins, în deplasare, cu 3-1, pe Şeriff Tiraspol. După patru etape, clasamentul grupei este următorul: Real Madrid - 9 puncte, Inter - 7, Şeriff - 6, Şahtior - un punct.

Sursa: News.ro

O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League, informează FRF. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona,...
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
#Benzema, #Real Madrid, #ancelotti, #Liga Campionilor , #stiri Champions League