Polonezii au rabufnit la Bucuresti: Suntem dezgustati! E un gunoi!

Miercuri, 21 August 2013, ora 16:21 6500 citiri

Jucatorii echipei Legia Varsovia au parasit plini de nervi ultimul antrenament dinaintea meciului cu Steaua, din playoff-ul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, programat pe National Arena.

Starea gazonului de la National Arena i-a nemultumit pe jucatorii polonezilor, care au declarat, conform publicatiei Fakt: "Suntem dezgustati! Gazonul e un gunoi!"

In urma lamentarilor fotbalistilor de la Legia, jurnalistii polonezi au inspectat si ei gazonul si au ajuns la aceeasi concluzie.

"Terenul de la Bucuresti este intr-o stare deplorabila. In unele locuri are nisip in loc de iarba", a comentat sursa citata.

Gazonul de pe National Arena este distrus. UEFA reactioneaza!

Starea gazonului de la National Arena i-a alarmat si pe reprezentantii UEFA, care au cerut miercuri dimineata ca suprafata sa fie imbunatatita in regim de urgenta.

Gazonul de la National Arena va fi schimbat dupa meciul cu Legia, in perspectiva meciurilor pe care echipa nationala le va disputa la inceputul lunii septembrie cu Ungaria si Turcia.

Reghecampf, despre meciul cu Legia, accidentari si conflictul cu Latovlevici

Partida dintre Steaua si Legia Varsovia se va disputa miercuri, de la ora 21:45, in prima mansa a barajului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Confruntarea va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News